در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
برای طلا نمیشه راحت پیش بینی کردحتی خودطلافروشاوتحلیل گرام نمیتونین دقیق بگن
زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست میگیریم !هرطوری ڪه دربارهے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل میشود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …!
مگه من طلا فروشم نه عزیزم هیچ تضمینی ندارم چون خودم میخواستم بخرم گفتم صبر کنم بیاد پایین بعد بخرم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
مگه من طلا فروشم نه عزیزم هیچ تضمینی ندارم چون خودم میخواستم بخرم گفتم صبر کنم بیاد پایین بعد بخرم&n ...
هیج وقت تو اوضاع جنگ چیزی پایین نمیاد چون هی کشور ها همو تهدید میکنن برای جنگ اولا طلای جهانی میره بالا ثانیا دلار پس احتمال اینکه. بالاترم بره ست مگر اینکه آتش بس بشه بیاد پایین