2777
2789

با هسمرم ۴۰ تا پس انداز کردیم برا طلا دست دو 

اما خیلی رفته بالا امروز 2750 قیمت دادن بخریم یا صبر کنیم چون تا ۲۷۰۰ بود باز شد ۲۴۰۰

صبر کن طلا میاد پایین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای طلا نمیشه راحت پیش بینی کردحتی خودطلافروشاوتحلیل گرام نمیتونین دقیق بگن

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
تضمین داری نره بالاتر. یا به زور شانس حرف میزنی

مگه من طلا فروشم نه عزیزم هیچ تضمینی ندارم چون خودم میخواستم بخرم گفتم صبر کنم بیاد پایین بعد بخرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مگه من طلا فروشم نه عزیزم هیچ تضمینی ندارم چون خودم میخواستم بخرم گفتم صبر کنم بیاد پایین بعد بخرم&n ...

هیج وقت تو اوضاع جنگ چیزی پایین نمیاد چون هی کشور ها همو تهدید میکنن برای جنگ اولا طلای جهانی میره بالا ثانیا دلار پس احتمال اینکه. بالاترم بره ست مگر اینکه آتش بس بشه بیاد پایین