2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدوم 😐

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عرق ملی:/ بی وفا مردا که هنگام تب و ناخوشی مادر او را تنها بگذارد،اینو همیشه به خودم میگم

عزیزم من  شما رو نمی‌شناسم ولی یه حس خوبی از کاربریتون میگیرم و نظرتون برام خیلی محترمه ولی میخوام بهتون بگم ک  اونایی ک میرن همشون بی فا نیستن،  خسته ان ، پوسیده ان میرن ک جایگاهی برای کاری ک عمرشون رو پاش گذاشتن داشته باشن وقتی من نوعی ب عنوان یه دکترای نوروساینس جایگاهی تو مملکتم ندارم کجا بمونم  ( این مثاله من دانشمند نیستم )

عزیزم من  شما رو نمی‌شناسم ولی یه حس خوبی از کاربریتون میگیرم و نظرتون برام خیلی محترمه ولی میخ ...

سلام عزیزوم

شما لطف خیلی  داری

بله درسته، اتفاقا من به بقیه حق میدم

ولی خب به خودم نه😄 

عرق ملی:/ بی وفا مردا که هنگام تب و ناخوشی مادر او را تنها بگذارد،اینو همیشه به خودم میگم

آها خوبه اگه این حستون همیشگی باشه✨️

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

عزیزم من  شما رو نمی‌شناسم ولی یه حس خوبی از کاربریتون میگیرم و نظرتون برام خیلی محترمه ولی میخ ...

آره واقعا

بطور کلی(دارم از ی زاویه دیگه میگم)

همه ما انسانیم

حق زندگی داریم

و این که خودمون رو جغرافیا محدود کنیم خیلی مسخرس

چون در این صورت یکی که در کنیا زندگی میکنه(باید همیشه اونجا بمونه بخاطر کشورش و پیشرفت نکنه)

در کل مهاجرت میتونه مثبت باشه با نیم نگاهی ب وطن دوستی😁

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

سلام عزیزوم شما لطف خیلی  داری بله درسته، اتفاقا من به بقیه حق میدم ولی خب به خودم نه😄  ...

😅❤️

انشاالله ک یه روز برسه ک کشورمون حالش خوب بشه و  بشه مقصد همه اونایی ک رفتن 

آره واقعا بطور کلی(دارم از ی زاویه دیگه میگم) همه ما انسانیم حق زندگی داریم و این که خودمون رو ج ...

دقیقا همین طوره 

اگه  ایلان ماسک بخاطر وطن دوستی تو آفریقا یا کانادا میموند هیچ وقت نه خودش ب لحاظ فردی پیشرفت میکرد نه بخاطر فعالیتهاش ب پیشرفت علم و دانش و صنعت کمک میشد نه تسلا نه نورالینک و نه اسپیس ایکس هیچ کدوم وجود نداشتن ک درخدمت بشر باشن 

یه مثال وطنی هم پرفوسور سمیعی ک تخصصش هم برای مردم ایرانه هم جهان و افتخار ایرانیاس