2777
2789
عنوان

دوسش ندارم😭😭

262 بازدید | 10 پست

با کسی هستم و از اول گفتم که من به پت نمیمونم ۱۸سالشه و بچستت اط لحاظ سنی نمیگم 

چن ماه ازش کوچیک ترم 

حتی کپن ندارهه منو به خانوادش معرفی کنه و همیشه خدا ام میناله من اولا دوسش داشتم اما الان نه نمره هر کار میکنم

دلم میخاد تف کنم تو صورتش چجور بفهمونم که نمیخامش و احمق نیستم ۵سال بمونم

چون احتمالش هست از یه پسر۱۸ساله یه مزد بسازم و بعدش بگه نمیخامت

زنگ میزنه حرف زدناش رو مخمه 

قیافش خوبه همچیش خوبه دوسش ندارم😭😭😭با مامانمم حرف زده

پریشب گوشیمو کلا خاموش کردم بزارم کنار تا دیگه حرف نزنم و زیر چشامم بخاطر گوشی خیلی گود شده‌

چشمام بهتر شه 

هزار بار به مامانم زنگ زد

من اولا خیلی دوسش داشتم اما از چشم افتاد به هر زبون بهش گفتم حتی گفتم دوست ندارم ولی نمیره 

من میدونم عاشقم نی و احتمالا فقط وابستست خدایا کمک

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

الان زنگ زد من مث صگ جوابشو دادم اون گناه داده گفتم تا شب بهم نزنگ تنها امیدش منم😭😭😭

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج نکنی! من دارم با مردی زندگی میکنم که دوسش ندارم یک مرده ی متحرکم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

خوب شما مریضید که با مردی که دوستش ندارید رابطه برقرار میکنید ،شما ۱۸ سالتونه وکمی مثلا عاقل شدید ولی اون اقا پسر تو اوج بلوغ ورابطه هیجانی هست واصلا حرفهای شما رو نمیفهمه چون همین که باهاش هستید براش مفهوم دیگه ای داره 

یکهویی و ناگهانی که نمیشه.هم اون گناه داره هم خودت عذاب وجدان میگیری.کم کم فاصله بنداز.طی یکماه روابط و تلفنو پیامو هی کمو کمتر کن

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
یکهویی و ناگهانی که نمیشه.هم اون گناه داره هم خودت عذاب وجدان میگیری.کم کم فاصله بنداز.طی یکماه رواب ...

الان یکماهه دارم میگم چکار کنم آخه خسته شدم😭😭😭

درک میکنم تنها راهش اینکه تمام راه های ارتباط رو ببندی  سیم کارت خودتو مامانتو عوض کن یا حداق ...

یه حرفایی میزنه عذاب وجدان میگیرم دلم خون میشه😭😭حضوریهه

یه حرفایی میزنه عذاب وجدان میگیرم دلم خون میشه😭😭حضوریهه

تاپیک آخره منم بخون منم همینم ولی الان بلاکش کردم

وقتی اون یک ذره هم به این فکر نمیکنه که دارم اذیت میشم چرا من به فکرش باشم🤷

این نیز بگذرد..