2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه چال ربطی به چاق و لاغری نداره همیشه هست

درواقع از نظر پزشکی یه نارسایی عصب و فلجی حساب میشه که خیلی خوشکله😁  

دختر منم داره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پشمام ، نارسایی? 🥴

در واقع یک نقص مادرزادی است که جذابیت خاصی به چهره هر کسی اضافه می‌کند. در واقع یک کوتاهی در ماهیچه‌ها و نقص ژنتیکی باعث ایجاد فرورفتگی جذابی در هنگام خندیدن می‌شود.۲۳ مهر ۱۴۰۲

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم  مال  گونه دارم و صورتم گرده ۳ کیلو اضافه وزن دارم میگم لاغر شم کم نشه چال لپم😖

آره دقیقا منم گونه دارم خیلی زیاد ، در حدی که همه میگن گونه گذاشتی ، اه خوشم نمیاد

قشنگه ک دیونه 😁خوشحال باش خیلیا میرن عمل میکنن چال لپ داشته باشن😘

اره دیدم بعضیا عمل می‌کنن، ولی نمیدونم چرا جذاب نبوده برام، ولی اینجور که شما لطف داری و تعریف کردی داره خوشم میاد♥️😍😘

آره دقیقا منم گونه دارم خیلی زیاد ، در حدی که همه میگن گونه گذاشتی ، اه خوشم نمیاد

😂😂چی بگم والا خودمون آدما همیشه ناشکریم یکی گونه نداره ژل میزنه یکی داره غر میزنه 🙂

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
در واقع یک نقص مادرزادی است که جذابیت خاصی به چهره هر کسی اضافه می‌کند. در واقع یک کوتاهی در ماهیچه‌ ...

نقصمون کم بود اینم اضافه شد، خدا کنه همسرم این مطلبو نخونه 😂😂😂

اره دیدم بعضیا عمل می‌کنن، ولی نمیدونم چرا جذاب نبوده برام، ولی اینجور که شما لطف داری و تعریف کردی ...

عاشفش باش من عاشق چال گونم وقتی می خندی خیلی جذاب میشی 😊مطمنم حتی اهنگم خوندن برامون برو چندتاشو گوش کن نظرت عوض میشه 

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792