2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه چال ربطی به چاق و لاغری نداره همیشه هست

درواقع از نظر پزشکی یه نارسایی عصب و فلجی حساب میشه که خیلی خوشکله😁  

دختر منم داره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پشمام ، نارسایی? 🥴

در واقع یک نقص مادرزادی است که جذابیت خاصی به چهره هر کسی اضافه می‌کند. در واقع یک کوتاهی در ماهیچه‌ها و نقص ژنتیکی باعث ایجاد فرورفتگی جذابی در هنگام خندیدن می‌شود.۲۳ مهر ۱۴۰۲

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم  مال  گونه دارم و صورتم گرده ۳ کیلو اضافه وزن دارم میگم لاغر شم کم نشه چال لپم😖

آره دقیقا منم گونه دارم خیلی زیاد ، در حدی که همه میگن گونه گذاشتی ، اه خوشم نمیاد

قشنگه ک دیونه 😁خوشحال باش خیلیا میرن عمل میکنن چال لپ داشته باشن😘

اره دیدم بعضیا عمل می‌کنن، ولی نمیدونم چرا جذاب نبوده برام، ولی اینجور که شما لطف داری و تعریف کردی داره خوشم میاد♥️😍😘

آره دقیقا منم گونه دارم خیلی زیاد ، در حدی که همه میگن گونه گذاشتی ، اه خوشم نمیاد

😂😂چی بگم والا خودمون آدما همیشه ناشکریم یکی گونه نداره ژل میزنه یکی داره غر میزنه 🙂

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
در واقع یک نقص مادرزادی است که جذابیت خاصی به چهره هر کسی اضافه می‌کند. در واقع یک کوتاهی در ماهیچه‌ ...

نقصمون کم بود اینم اضافه شد، خدا کنه همسرم این مطلبو نخونه 😂😂😂

اره دیدم بعضیا عمل می‌کنن، ولی نمیدونم چرا جذاب نبوده برام، ولی اینجور که شما لطف داری و تعریف کردی ...

عاشفش باش من عاشق چال گونم وقتی می خندی خیلی جذاب میشی 😊مطمنم حتی اهنگم خوندن برامون برو چندتاشو گوش کن نظرت عوض میشه 

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
2790
2823
2791
2779
2792