mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 عنوان سقط کردم 256 بازدید | 6 پست دوماهه ک دوقلوهام روسقط کردم چراپربودنمیشم شماچن روزبعدازسقط پریودشدید خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 1402/08/06 | 15:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nemary عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 978 چرا سقط کردی😐😐 {۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
kleopatra عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 9388 خدابرای ندار ها بده ..:)امین من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12303 چقدر تازه وارد پر حاشیه ای هستی زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 چرا سقط کردی😐😐 چون دوتا بچه کوچیک داشتم وشرایطشونداشتم خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
mahtab807 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 چقدر تازه وارد پر حاشیه ای هستی من کاربر قدیمی ام نتونستم بااون کاربری واردشم خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون