2777
2789
عنوان

همسایه ازار،لطفاً نظرتونو بگین

58 بازدید | 0 پست

یه همسایه داریم یه دختر دبیرستانی داره تقریبا یک هفته در میون دوستاشو جمع می‌کنه خونشون و با صدای خیلی خیلی بلند آهنگ میذاره و جیغ میزنن و ..از صبح شروع میکنن تا شب، تا الان هیچوقت هیچی نگفته بودیم چون کلا مامان بابای من اهل بحث و دغدغه نیستن کلا هم از حق خودشون میگذرن،منم حالا که شوهرم نیست اینجام وگرنه خونه خودمون همسایه ها خوبن و به دلایلی باید این مدت پیش مامان بابام باشم،راستی خونه مامانم ویلایی خونه اونا هم ویلایی،دیروز باز همین اوضاع بود از ساعت ۱۰ صبح تا ۲ ظهر هیچی نگفتیم بعد من اعصابم خورد شد گفتم نمیتونم اینجا درس بخونم و سردرد گرفتم و برم خونه خودمون،که مامانم گفت نرو و حالا بهشون تذکر میدم،رفت نو حیاط گفت خانم فلانی میشه ازتون خواهش کنم یکم کمتر سر و صدا کنید یا برید تو خونه سر و صدا کنید،دختره هم گفت نه،باز مامانم گفت چرا نه،گفت چون من دوستام دعوت کردم و داریم کباب میکنیم،مامانم واقعا مهربون و آروم بهشون گفت،بعد از یک ساعت مامان و بابای دختره یعنی همسایمون و زنش اومدن در خونه که جریان چی بوده و چرا تذکر دادین..حالا از اون روز عذاب وجدان گرفتم که مامانم بخاطر من اینطور گفت و اینا اومدن در خونمون،میخواستم نظرتونو در مورد این موضوع بدونم