2777
2789
عنوان

بچه

457 بازدید | 47 پست

دوستان منو شوهرم تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم ما عاشق همیم ۵ سال باهم دوست بودیم الان سه ساله ازدواج کردیم ولی خب نه من نه شوهرم بچه دوست نداریم بنظرتون کار درستیه؟ 

خوش باشین

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

اشتباهه

کم کم زندگی تون عادی و بی روح میشه و‌انگیزه تون و شوق وذوقتون رو ازدست میدید

پیر میشید نیاز به کمک پیدامیکنید

اموالتون هم هرز میره و سرگردون میمونه

مزه ی مادری و پدری چشیدن خیلی لذت بخشه

حداقل یه بچه لازمه 

خیلی دیر اقدام کنید نازایی میگیرید 

بعد باید میلیون ها خرج کنید و ای وی اف کنید

من وهمسرمم فقط رو یکی توافق کردیم ازدوران عقدمون پشیمون هم نیستیم

پسرم پایه هشتمه الان

وقتی نداشتمش احساس خلا و بی انگیزه بودن داشتم

الان صبح تاشب فکرم مشغولشه و برای اینده اش برنامه ریختم

خواهرشوهر من دو تا بچه داره. الان ازدواج کردن. همش میگه پشیمونم چرا بیشتر نیاوردم.

میگه بچه انگیزه زندگی و ادامه و تحمل سختی میده به ادم. رفیق روزای سخت و اسون ادمه. یجورایی میوه ی زندکیه. اتفاقا شما که عاشق همین بهتره بچه بیارین تا اونایی که مدام دارن تو سر و کله هم میزنن. انشالله زندگی و نسلتون بابرکت باشه. 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

مادر شدن خیلی روی شخصیت تاثیر میذاره و یسری تجربیات خاص داره 

مثل سفر رفتنه که هم سختی داره هم منظره هایی داره که اگر میشستی خووه هیچوقت نمی دیدی

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مادر شدن خیلی روی شخصیت تاثیر میذاره و یسری تجربیات خاص داره  مثل سفر رفتنه که هم سختی داره ...

من خیلی میترسم ازینکه بچه دار شم چون مادرم فوت شده احساس میکنم از پسش برنمیام بخاطر اینم هست که وانمود میکنم از بچه متنفرم

شما خودتون بچه دارید؟ 🥺

اره عزیز. دو تا پسر دارم. سه ساله و هفت ساله. خدایی صبحا یه دلیلو انگیزه دارم برا بیدار شدن. یجورایی دارم باهاشون رشد میکنم. انگار گاهی اونا دارن منو بزرگ میکنن و به کمالمیرسونن. یجور پختگی

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

سلام اشتباهه کم کم زندگی تون عادی و بی روح میشه و‌انگیزه تون و شوق وذوقتون رو ازدست میدید پی ...

زنده باشه عزیزم ، نمیدونم من همش حس میکنم از پسش برنمیام 😒

من خیلی میترسم ازینکه بچه دار شم چون مادرم فوت شده احساس میکنم از پسش برنمیام بخاطر اینم هست که وانم ...

خدا رحمت کنه مادرتون رو. چرا ترس؟ مگه شما اولین نفرین با این شرایط؟ بالاخره فامیل دوست اینترنت اینهمه راه برا یاد گرفتن. همینجا. ما خانوما خیلی توانایی ها داریم که ازش بیخبریم. یجور غریزه که خدا تو وجودمون گذاشته

من خیلی میترسم ازینکه بچه دار شم چون مادرم فوت شده احساس میکنم از پسش برنمیام بخاطر اینم هست که وانم ...

خوبه که با خودت رو راستی 

ولی حتی اگر ایشون زنده هم بودند بازم بیشتر از سی چهل روز اول نمیتونستند کمک کنند 

که این سی چهل روز هم خودت مدیریت میکنی 

بچه ها وقتی دنیا میان، اونقدر وابستگی عجیبی از خودشون نشون میدن که برای انجام هرکاری اعتماد بنفس میگیری 

دختر من فقط بغل من اروم میشد 

با اینکه خب مادر بزرگ ها تجربه زیادی تو اروم کردن بچه دارن.. 

همین رفتارش خیلی بهم اعتماد بنفس داد برای شکستن ترس هایی متل شستنش، حمام بردنش، درمان بیماری و درداش 

❤️ 

من میگم حیفه که ینفر بتونه بچه دار بشه و هیچوقت نیاره

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

خوبه که با خودت رو راستی  ولی حتی اگر ایشون زنده هم بودند بازم بیشتر از سی چهل روز اول نمیتونس ...

اره واقعا. همینکه مثلا تویه جمع فقط تو بغل خودمون اروم میشه. با چشمای کوچولوشدنبالمون میگرده. فقط ما میفهمیم درد ومشکلشون چیه؟ همین اعتماد به نفس میده بهمون. اینکه واسطه خلقت انسان میشیم، یکی از صفات خدا تو وجودمون بروز پیدا میکنه.. خالق میشیم.. کم چیزی نیست😍😍😍