2777
2789
عنوان

دارم جون میدم😭😭😭😭

239 بازدید | 12 پست

وضعیتم خیلییییی داغونه.دو هفته دیگه زایمانمه.استرس زایمان ی طرف.مامانم ی مریضی گرفته یک هفته بستری بیمارستان و بعدشم باز استراحت باید بکنه.نمیزارن برم مامانمو ببینم.از ی طرف سیسمونی بچم ناقص موند.از ی طرف اساس کشی داشتم دستم تنهام خونم داغونه داغونه نشستم فقط دارم گریه میکنم.این وسط فکر داداشام ک این مدت مامانم نیست شام ناهار چیکارمیکنن داره داغونم میکنه.خیلی وضعیتم بده.بجا اینکه الان تو ارامش باشم کلی نگرانی و استرس دارم و مثل خر دارم کار میکنم تمام بدنم درد میکنه بخدا.

توروخدا برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم😔🌹

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

اگه تهرانی با اکیپ بچه های نی نی سایت بیایم کمکت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتاکارگر مطمئن بگیر اگه میتونی

برادراتم گشنه نمیمونن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

به فکر داداشات نباش اونا خودشون به کاری می کنن 

سیسمونی رو بذار بعد زایمان میخری حالا 

برای خونه ی خودت هم روز درمیون یه کارگر بگو بیاد انجام بده 

همسرت یکی دو روز مرخصی بگیره 

عزیزم زیاد ب خودت سختی نده 

۲ تا نیروی کمکی بگیر خونت رو جمع و جور کنن 

خودتم اگ میتونی برو خونه مامانت اینا برا بچه ها غذا درست کن یا غذا بفرس براشون 

سیسمونی خودت باید میگرفتی یا مامانت ؟ اگ خودت میگیری ک پول باشه تو یه روز میتونی بخری 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

آخی سخته.ولی سعی کن آروم باشی با گریه ی شما که مشکلات حل نمیشه.سیسمونی رو بعدم میتونی کامل کنی.مامانت ایشالله حالش خوب میشه.اگه بتونی کارگر بگیری یا یه نفر بیاد کمکت خونتو جمع و جور کنی خوب میشه