2777
2789
عنوان

بی بی چک 8 روز بعد از آمپول hcg

10161 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من روز 12 سیکلم ی امپول hmg که ی فولیکول باسایز 9 داشتم و روز 15 سیکلم ی امپول hcg تزریق کردم روز 7بی بی چک بعد دو دقیقه هاله کمرنگ انداخت روز 8 باز تست کردم همون دیقه ای باز هاله کمرنگ انداخت ولی روز 9 که تست کردم اول منفی شد بعد 1 ساعت اینا که خشک شد ی هاله انداخته بنظرتون مثبت کاذب بوده یعنی این ماه هم نشد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۱۴ روز از hcg نگذره بی بی هاله میندازه 

حالا شما صبر کن ان شاالله ک واقعا مثبت میشی 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
منم این ماه امپول زدم....ایشالادوتامونم باردارباشیم

انشالله عزیزم این ماه من خیلی امیدوار بودم تا به امروز چون عکس رنگی هم رفته بودم ماه قبل ولی باز ته دلم به خدا توکل کردم انشالله هردومون تا 10 روز بعد جواب مثبت بگیریم

لوله هات بسته بود وقتی عکس رنگی رفتی یا باز

وقتی عکس میگرفت خییلی درد شدیدی داشتم دکتر گفت اصلا مایع ی قطره هم نمیره 5 6 بار امتحان کرد حتی ی مایع اضافی برام استفاده کرد مردم و زنده شدم تا که آخر سر رفت ولی تو برگه نوشته بودن نرماله لوله ها باز هستش فکر کنم چسبندگی داشتم  

اخع به نظرت با وجود اینکه قبلش باز بود بازم تاثیر داره؟

بله چون برا بعضی ها چسبندگی داره او مایع رو که میزنن میره باز میکنه لوله هارو ولی تو اون جواب عکس چون مایع رفته و باز شده لوله ها مینویسن بازه لوله هاش نرماله به همین خاطر خیلی ها بعد عکس رنگی باردار شدن