_fatemeh_sedi مدیر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 عنوان مثبته؟🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست فکر کنم بعد دوسال انتظار بالاخره مثبت شد عکس تست پایین میزارم ۲ آبان موئدم بود خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️ 1402/08/06 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11275 ممنونم عزیزم 😍😍😍😍 عزیزم شما رو یادمه.ماه قبل هم تاپیک زدی و ناراحت بودی که باردار نشدی.منم اون ماه استرس داشتم و الان هفت هفته هستم انشالله شما هم بارداری به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
_fatemeh_sedi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 نمیدونم ایشالا ک مثبته ممنونم😍 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️
_fatemeh_sedi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 عزیزم شما رو یادمه.ماه قبل هم تاپیک زدی و ناراحت بودی که باردار نشدی.منم اون ماه استرس داشتم و الان ... مرسی عزیز دلمممم فکر کنم تایپک ورودم بود گفتم برام دعا کنید 🥲🥲😍😍😍😍😍 مرسی از دعا قشنگتون خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️
_fatemeh_sedi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 عزیزم شما رو یادمه.ماه قبل هم تاپیک زدی و ناراحت بودی که باردار نشدی.منم اون ماه استرس داشتم و الان ... مبارکهههههههههه😍😍😍😍 برام دعا کن واقعا باشم خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️
_fatemeh_sedi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 برای اینکه مطمئن بشید ازمایش بدید و ایشالا دو سه هفته دیگه سونوی قلب رو برید باشه حتما ممنونم ازتون😍 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11275 مبارکهههههههههه😍😍😍😍 برام دعا کن واقعا باشم ممنونم عزیزم حتما بارداری انشالله به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
_fatemeh_sedi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 ممنونم عزیزم حتما بارداری انشالله انشاالله که شماهم بسلامتی نی نیتو بغل بگیری😍 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️
_fatemeh_sedi مدیر استارتر عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 170 مبارکه،برای اطمینان یکی دیگه هم بزن یا برو آزمایش ممنونم عزیزم باشه حتما 😍 خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران ️🤍😍 خدایا شکرت بابت وجود آدمای خوب تو زندگیمون😍❤️
rozita_68 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 585 شاپینو رو دیدی تاحالا؟ محصول همه وبسایتا و آنلاین شاپها رو یجا میذاره میتونی راحت پیدا کنی هر لباس و کفشی که میخوای رو:shopino