2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

155 بازدید | 14 پست

میخوام ترک تحصیل کنم

بنظرتون ارزششو داره برای خوب شدن حالم اینکارو بکنم؟

و اگه اینکارو کردم چیکار کنم بیکار نمونم حالم بهتر شه یچیزیم یاد بگیرم پیشرفت کنم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یعنی تحصیل مانع خوب شدن حالته؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان در چه مقطعی هستید؟

ترم۲کارشناسی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یعنی تحصیل مانع خوب شدن حالته؟

اره چون باید برم خوابگاه و نمیتونم شرایطش رو تحمل کنم

چرا ترک تحصیل حالتو بهتر می‌کنه ؟

چون خوابگاه رفتن سخته واسم

چه رشته ای میخونید؟  کدوم دانشگاه؟  شهریه پردازه؟

ترم۲دانشگاه متوسط،روزانه

اره چون باید برم خوابگاه و نمیتونم شرایطش رو تحمل کنم

خب از راه دور بخون تو خونه میخونی فقط میری امتحان میدی

من نمیدونم ترک کردنش ارزششو داره یا نه ولی شاید ادامه دادنش ارزششو داشته باشه

ترک هم کردی برو یه مهارت یاد بگیری مثل برنامه‌نویسی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب از راه دور بخون تو خونه میخونی فقط میری امتحان میدی من نمیدونم ترک کردنش ارزششو داره یا نه ولی ش ...

اخه دانشگاه دولتی که نمیشه نری حذفت میکنن

چون خوابگاه رفتن سخته واسم

عزیزم خوابگاه رفتن برای همه سخته، ولی تحمل می‌کنن و کم کم درست میشه عادت میکنی، حیفه دختر خوب ، سعی کن تو دانشگاه با دوستات خوش بگذرونی و تو خوابگاه هم با هم اتاقی هات صمیمی شو، خوابگاه رفتن خیلی درس زندگی بهت میده و آدم قوی تری میشی 

اخه دانشگاه دولتی که نمیشه نری حذفت میکنن

آها دانشگاهی من فکر کردم دبیرستانی

شاید یه راهی داشته باشه نمیدونم انتقالی چیزی

ترم۲دانشگاه متوسط،روزانه

خب روزانه که خیلی خوبه ...

ببین عزیزم من خودم تونستم دوتا لیسانس بگیرم اما لیسانس اولین رو فقط از روی نا آگاهیم رفتم و عمرم حروم شد ...

میخوام بگم اگر رشتت رو دوست نداری میتونی برگردی عقب 

اما اگه کلا نمیخوای درس بخونی انتخاب خودت هست و بطبع مشخصه شرایط محیط باعث شده همچین تصمیمی بگیری چون تو تونستی روزانه قبول بشی پس دختر باهوشی هستی و حتما مشکل خاصی پیش اومده که منصرف شدی 

اصولا از ترم ۴ به بعد وارد دروس تخصصی تر میشی و ممکنه علاقت بیشتر بشه 

من اگر برگردم به عقب میرفتم دانشگاه پیامنور چون تمام وقتم رو نزارم برای درس و در قبالش یه رشته شغلی خوب هم در کنارش یادمیگرفتم مثل یک لاین پولساز ارایشگری...

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
خب روزانه که خیلی خوبه ... ببین عزیزم من خودم تونستم دوتا لیسانس بگیرم اما لیسانس اولین رو فقط از ر ...

باور کن هیچکی حتی خونوادم درکم نمیکنن

من الان رفتم خوابگاه و شرایطش رو دیدم

اصلا نمیتونم همچین چیزی رو تحمل کنم،مطمئنم حال روحیم داغون میشه

اگه مشکل خوابگاه رفتن رو نداشتم حتمااا میرفتم.اینا فکر میکنن عرضشو ندارم