2777
2789
عنوان

سرطان روده

2926 بازدید | 116 پست

دوستان همسرم درگیر سرطان روده است ۳ تا غدد لنفاوی درگیر شده.. ۳۵ سالشه.. دکتر میگه سنش که کمه خوب نیست و فاکتور و ریسک برگشت پذیریش رو بیشتر میکنه و خوب نیست.. چند تا دکتر اینو گفتن..خیلی خسته ام و نا امید نمیدونم بعدا عود میکنه یانه؟ کسی می‌شناسید جوان و با شرایط ما خوب شده باشه؟

فقط میدونم که اگه دکتر گفت رودشو ببریم قبول نکنین. دوتا اقوام مارو همینجوری به کشتن دادن اگه روده هاشونو جدا نمیکردن حالا حالاها بالاسر بچه هاشون بودن

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غدد لنفاوی کجاش درگیر شده؟

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...        
فقط میدونم که اگه دکتر گفت رودشو ببریم قبول نکنین. دوتا اقوام مارو همینجوری به کشتن دادن اگه روده ها ...

وااااا

تومورو بر میدارن 

چند تا از فامیلا ما این عملو کردن خوب شدن 

اتفاقا پدربزرگمو دیر فهمیدن تومور همه جاش زده بود

ناامید نباش پزشک چیزیکه بیشتر رخ داده رو میگه والا همه یکجور نیستن درمان رو انجام بدید و رژیم غذایی سالم در پیش بگیرید (خام خواری رو بررسی کنید) ورزش هم انجام بدید 

وااااا تومورو بر میدارن  چند تا از فامیلا ما این عملو کردن خوب شدن  اتفاقا پدربزرگمو دی ...

نه برا اقوام ما کلا رودشونو برداشتن خیر ندیده ها

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

من یکی از عزیزانم کندورسارکوم دنده گرفت با توکل به خدا و توسل به امام حسین خوب شد😊

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...