دوستان همسرم درگیر سرطان روده است ۳ تا غدد لنفاوی درگیر شده.. ۳۵ سالشه.. دکتر میگه سنش که کمه خوب نیست و فاکتور و ریسک برگشت پذیریش رو بیشتر میکنه و خوب نیست.. چند تا دکتر اینو گفتن..خیلی خسته ام و نا امید نمیدونم بعدا عود میکنه یانه؟ کسی میشناسید جوان و با شرایط ما خوب شده باشه؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅راستی میدونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟. همین الان یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...
ناامید نباش پزشک چیزیکه بیشتر رخ داده رو میگه والا همه یکجور نیستن درمان رو انجام بدید و رژیم غذایی سالم در پیش بگیرید (خام خواری رو بررسی کنید) ورزش هم انجام بدید
من یکی از عزیزانم کندورسارکوم دنده گرفت با توکل به خدا و توسل به امام حسین خوب شد😊
تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅راستی میدونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟. همین الان یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...