2777
2789
عنوان

زایمان و کلاس های زایمان

302 بازدید | 44 پست

به نظرتون لازمه از این پکیج هایزایمان راحت توی اینستا رو بگیریم یا توی کلاس های عمومی ک برای خانوم ها میزارن از طریق مراکز بهداشت یا خود ماما اوکیه؟ خیلی ادم استرسش میگیره وقتی تبلیغات این پکیج هارو میبینه میگه اگ نگیرم و ضرر کنم چی یا... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هیچ کلاسی  نرفتم تازه میخوام  شروع کنم  به پیاده روی هفته ۳۷هستم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اولیه؟ دکترتون گفته چیکار کنین؟ معاینه شدین؟

نه هنوز امروز نوبت دارم.اره اولیه دیابت دارم انسولین میزنم دیگه نمیدونم تاثیر داره رو زایمان که طبیعی باشه یا سز  ولی خودم طبیعی دوس دارم 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
وزنتون چقد بالا رفته؟ جنسیت؟ شکمتون بالاست یا پایینه؟

تقریبا داره میاد پایین پسر حدودا ۹کیلو اضاف کردم

اینکه مثلا چ ورزش هایی انجام بشه یا موقع زایمان چی کار باید کار ایا لازمه ماما همراه داشته باشه طرف؟ اخه خیلیارو دیدم بدون ماما همراه زایمان کردن این اینستا فقط استرس میده به ادم ک حتما ماما همراه بگیر حتما مشاوره برو حتما فلان چیزو بخر ادم نمدونه باید چ کنه یا اینکه حتما بستهرو بخر تا بدونی چجدری دوره شیردهی رو بگذرونی 

چه نرمال شکمتون هم کوچکه؟ من از حالا شکم زدم تو آخرای سه ما همه ودم خجالت میکشم از خودم یه وضعی شد ...

نه من ۵ماه به بعد شکمم یه کوچولو سفت شد معلوم شد تازه قبلشم داشتم  .بخاطر دیابتم اب دور جنین یکم زیاده که دکترم گفت  اندازه شکمت بخاطر اون یکم بزرگه وگرنه هیچ چربی و اضاف وزنی ندارم که بگم بخاطر اونه.سعی کن پرخوری نکنی فقط چیزای مقوی بخورمیوه تا میتونی بخور از شیرینجات دوری کن

2790
2778
2791
2779
2792