2777
2789
عنوان

صدای رابطه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 117868 بازدید | 109 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یبار صدامون میرفت پایین مادرشوهرم انقد درو محکم کوبید بهم ک حس رابطه پرید😐انگار زنا میکنیم 

درسته حق داشت ولی چه کنیم بخدا صدامون زیادم نبود ولی خونمون جوریه صدای قاشق تو بشقاب می ه پایین

صدای همسایه پایینی هم به خونه ما میاد.چندبار بهش گفتم میخنده میگه نه بابا کاری نمی‌کنیم اینا.بیچاره همسایه پایینترش هم دخترش بزرگه میشنوه چه عذابی میکشه.واحد روبرویی هم میشنوه🥴🥴

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خب ببین یچیز عادیه و باید به بچه ها یه توضیح بدی و یاد بگیرن یجیزایی آخرش بزرگ میشن از تو گوشیا میبینن باید خودتون زودتر یادتشون بدی 

ولی به جاری‌تون برین بگین قشنگ رک باشین و قشنگ باهاش حرف بزنین بگین یکم آروم‌تر چون صداتون میاد

این دیگ عربده میکشیده حتما😃

ی شب داییم خونمون خوابید ابرومون رفت من میگم صدا شما بفهمید دیگه چی بوده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️