2777
2789
عنوان

صدای رابطه جاری

117844 بازدید | 109 پست

سلام خانما

متاسفانه جاری من طبقه پایینمون هست و من طبقه بالا و دوتا دختر دارم،این جاری من دختراش رو میفرسته خونه مامانبزرگش و خیلی ببخشید هر شب و روز رابطه داره و صداهای وحشتناکی در میاره و از کانال کولر صداشون میاد ومتاسفانه اتاق خوابشون زیراتاق خواب ماست که من مجبور شدم جامون رو عوض کردم و توی پذیرایی میخابیم ولی بازم صداش میاد اونم شدید،دخترام خوابن ولی خب یه موقع میبینی بیدار میشن یا میرن تو اتاق،من خودم خیلی مراعات میکنم،اما متاسفانه یکی دیگه داره به بادش میده،واقعا درمونده شدم که 

چیکار کنم؟از طرفیم شوهرم میگه چهاردیواری اختیاری،چیکار داریم،ولی متاسفانه روی روان بچهای من تاثیرمیذاره،خواهش میکنم راهنمایی کنید،ازین جاام نمیتونیم پاشیم متاسفانه،که بریم جای دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دم خونشون به جاریت بگو توروخدا یذره به خودتون استراحت بدین 😕😕

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

😂😂😂بهش پیام بده بگو صدای رابطتون خواب نذاشته واسه ما😂😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

چرا بش نمیگی ما هم یه همسایه داشتیم صداش تا کوچه هم می‌رفت 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️