2789
عنوان

کور شدم

320 بازدید | 13 پست

دخترخالم شوهر بچه هاش اومدن، چشاشون قرمز بود.... و میگفتم سرما خوردین و.. میگفتن نه و سالمیم و... بچه هاش میومدن سمت من😢من از همه جا بیخیر از اونا چشم دردیه بدی گرفتم

بخدا کور شده بودم به سختی میدیدم😢

چشمم باد کرده بود....... البته فقط خداروشکر یه چشم بود، بعد باردارم هستم هرجا میرفتم دارو نمیدادن بهم😭 دیشب دوباره رفتم ییمارستان، پرستاره سوزون کرد تو باد رو چشمم کلی خون اومد.... الان بیدار شدم تازه میتونم بهتر ببینم یکم بادش رفته دیگه چشمم سنگین نیست مثل روزهای اول..

بعد یه بدی داره واگیر دارم هست الان همسرمم گرفتتش😭😭تازه هم یه عمل انجام داده خیلی اذیته..... دیگه دارم دیوونه میشم....

چکار کنم،، خدا بگم چکارش کنه اخه ادم چقد میتونه نفهم باشه، اخه مریض هستید بمونید خونه، ما رو درگیر این ویروس کوفتی کردن، توروخدا مواظب باشید😔

اسم بیماری نمیدونی چیه؟ 😶

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا متاسفم بعضیا اصلا رعایت نمیکنند.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من یه جاری بیشعور دارم هر وقت سرما میخورن پنهون میکنن میگن حساسیته

منم یه بنده خدا از نردیکامون عمل کرده میخاستم برم عیادت ،شنبدم بچشو و شوهرش مریضند سرماخوردن و اسهال استفراغ.بعد زنگ زدم به خودش که انکار میکرد میگفت مسموم شدیم.از ترسم نرفتم عیادت ریسکشو نکردم اخه باردارم بچمم کوچیکه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نه

وای خدایا اگ واقعی باشه من دیگه همین هفته ای ی بارم نمیام بیرون از خونه😶

عـرب مـلک غـزه کجـا ؟! من کجـا !! فلسطیـن کجـا ؟! عشق به میـهن کجـا !! هـزاران چو لبنان و آن و ایـن ، فـدای یکی خشت ایـران زمـین🪷 نــور بر تاریـکی پیــروز است✌🏻🌞 اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم . مذهبیون افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپ نزنید . کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

زنگ‌بزن بهشون بگو‌احمقا. بگو چطورین خوب شدبن؟؟ ما هم از شما گرفتیم و‌افتادم تو دردسر تا نگفت ببخشید ...

اره بنظرم بهشون بگو بفهمند چه دردسری انداختن تو جونتون