2777
2789
عنوان

سال قبل

52 بازدید | 4 پست

سال قبل همچین روزهایی مردم وزنده شدم از دوریش دق کردم گریه کردم اه کشیدم ناله و فریاد زدم و نفرین کردم که منو له کرد

روانشناس قرص اعصاب خودکشی ۱۰ کیلو وزن کم کردم

امسال به گوشیم نگاه میکنم به ۲۶ تماس بی پاسخ مسدودی از طرف همون شخص

میدونی من برای یک نفر صد خودم رو گذاشتم تو ارتباط صد خودم رو گذاشتم برای برگشتنش 

اما الان دیگه نمیخوامش .

زمان حلال مشکلاته. 

دقیقا👌🏻

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زمان ب تنهايي نبوده ك مشكل رو حل كرده

اين كه توي اين زمان شما فكر كردي و ي چيزاي رو درك كردي و فهميدي با بعضي ترسها مواجه شدي و در نهايت پذيرفتي 

اگه تو اين يكسال سعي نميكردي براي اين كاراي ك توي ذهنت انجام دادي 

الان فقط زمان گذشته بود و بازم همون نگرش رو داشتي

اين حاصل تحليل ذهن خودت هست ك در يكسال اتفاق افتاده و بايد ببريش ب سمت بهتر شدن خودت 

در واقع ما هستيم ك اتفاقات رو رقم ميزنيم در طي زمان