2777
2789

هم گردن و هم بالای کمرم یعنی پشت شانه هام درده

فقط ام ار ای گردن نوشت گفت دیسک خفیف

فیزیوتراپی گردن با لیزر نوشت که میگن بیمه نیست و 1.800میشه

برم از دکتر خواهش کنم فیزیو تراپی بالای کمر هم بنویسه بدون لیزر ؟ چون با لیزر بیمه نیست

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم‌ فیزیوتراپی بیهوده ترین کار دنیاست 

من برای کمرم رفتم لیزر پر قدرت دریغ از ذره ای تغییر

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
به نظرم‌ فیزیوتراپی بیهوده ترین کار دنیاست  من برای کمرم رفتم لیزر پر قدرت دریغ از ذره ای تغیی ...

ای وای بی اثر بود 

ده روز هشت صبح باید برم 1.800 پولم بدم

کمرت چش بود

به نظرم‌ فیزیوتراپی بیهوده ترین کار دنیاست  من برای کمرم رفتم لیزر پر قدرت دریغ از ذره ای تغیی ...

شاید لیزر خوب نیست فقط الکی مد شده

بعدنم ببینن خوب نیست جمعش کنند 🤔

ای وای بی اثر بود  ده روز هشت صبح باید برم 1.800 پولم بدم کمرت چش بود

من دیسکم بیرون زدگی شدید داشت رفتم عمل کردم آخرش 

به نظرم از یوتیوب ورزش‌های اصلاحی یاد بگیری انجام بدی تاثیرش بیشتره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
شاید لیزر خوب نیست فقط الکی مد شده بعدنم ببینن خوب نیست جمعش کنند 🤔

هیچ وقت جمع نمیشه چون منبع درآمد هست براشون

شاید برای من الکی بوده برو امتحان کن 

شاید لیزر خوب نیست فقط الکی مد شده بعدنم ببینن خوب نیست جمعش کنند 🤔

سلام عزیزم

من دیسک گردن دارم در حدی باید جراحی میکردم

شکر خدا بعداز کلی فیزیوتراپی و مراعات آخرین بار که رفتم دکتر گف خیلی خیلی خوب شدی😳

شایدم لطف امام رضا شامل حالم شده

چون خواهرم تو مشهد خیلی دعام کرده

حتما فیزیو برو درکنارش تا ابد مراعات کن خوب میشی شک نکن

سلام عزیزممن دیسک گردن دارم در حدی باید جراحی میکردمشکر خدا بعداز کلی فیزیوتراپی و مراعات آخرین بار ...

سلام و وقت بخیر، ببخشید میخواستم بدونم چند جلسه رفتید فیزیوتراپی، چه مدت طول کشید و چه کارایی براتون انجام دادن؟ ببخشید که زیاد شد سوالام.

سلام و وقت بخیر، ببخشید میخواستم بدونم چند جلسه رفتید فیزیوتراپی، چه مدت طول کشید و چه کارایی براتون ...

من سالی یکبار ۱۰ جلسه میرم ینی هرسال تکرار می کنم درکنارش یکسری دارو هم میخورم دکتر داده