2777
2789
عنوان

بدن جورجینا زن رونالدو عملیه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 30110 بازدید | 99 پست
جدی؟از کین؟

پسر اولیه از دوست دختری چیزی بوده که رابطه مخفیانه داشتن چون راجع بهش چیزی نگفت. اون دوقلوها که یه دختر و پسرن از تخمک اهدایی و رحم اجاره ای. فک کنم رونالدو بچه دوست داره ، حالا چون پولداره میخواد زیاد بیاره😁

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم خیلی سیاست زنانه داره و مهربونه  فقط یکی از بچه های رونالدو از جورجینا نیست بقیه اش م ...

یه دوقلو مال خودش بوده که یکیش زنده مونده   بزرگه که از دوست دخترشه اولشه    بقیشم نوشته بود رحم اجاره ای  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
آره منم مصاحبه اش رو دیدم  مثل اینکه خیلی بخاطر همین ک چون زن رونالدوهه بهش هیت میدن و مسخره ا ...

دیدم ازش یه کلیپی رو‌

می‌گفت دختره از کنارم رد شد گفت این ج  د ه تا دیشب تو خواب هم نمی‌دید این زندگی رو 🤣🤣🤣خوشم میاد از این بعدش ولی از یه بعد دیگه نه راستش خیلی بیش از حد شوآف می‌کنه رسما از هرچیز کوچیکی که میخرع ۱۰ تا پست و استوری می‌ذاره کنار کفشاش و کیف و کمربنداش می شینه عکس میگیره پست می‌کنه 😄 آدم تازه به دوران رسیده اینطوریه طول می‌کشه با شرایط مچ بشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
پسر اولیه یا از دوست دختری چیزی بوده که رابطه مخفیانه داشتن . اون دوقلوها که یه دختر و پسرن از تخمک ...

چه جالب تا الان فکرمیکردم جورجینا پنجتاشونو اورده باخودم میگفتم لامصب چقدربدنش خوب مونده 😅

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘
نه اون پسر بزرگه و اون دوتا دو قلوها(یکیشون پسره یکی دختر) از تخمک و رحم اجاره این. البته دو قلوها ...

اون دو تا دوقلو ها هم ک  بعد از پسر بزرگشه با تخمک خود جورجینا هستن ولی از طریق رحم اجاره ای ب دنیا اومدن  

بله احتمالا 

همین جورجینا هم با مادرشوهرش مشکل داره 

😬😬😬😬😬

یعنی فک کنم مادرشوهره خوشش ازاین نمیاد زیاد

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

نینی سایتیا خوششون نمیاد ولی آرزوشونه جاش باشن ولی تاکید دارن خوششون نمیاد ها این سایت و باید تو گ ...

😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اون دو تا دوقلو ها هم ک  بعد از پسر بزرگشه با تخمک خود جورجینا هستن ولی از طریق رحم اجاره ای ب ...

جدی؟ از تخمک جورجینا هستن؟ من فک میکردم اهداییه

دیدم ازش یه کلیپی رو‌ می‌گفت دختره از کنارم رد شد گفت این ج  د ه تا دیشب تو خواب هم نمی‌دید ای ...

ازشواف پول درمیاره ازاون کفشاوکمربندوکفش که عکس میذاره تبلیغ اون مدل وبرندهست که  پولشومیگیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همین جورجینا هم با مادرشوهرش مشکل داره  😬😬😬😬😬 یعنی فک کنم مادرشوهره خوشش ازاین نمیاد زیا ...

این مادر شوهره خیلی هاره😂

اابته حق داره پسرش پولداره کلی دختر تیغ زن اطرافشن، اما آخرشک زورش نرسید یه دختر پولدار براش پیدا کنه رونالدو  رفت یه فروشنده رو گرفت

ازشواف پول درمیاره ازاون کفشاوکمربندوکفش که عکس میذاره تبلیغ اون مدل وبرندهست که  پولشومیگیره

اگه تو ایران بود قطعا خیلی خیلی بیشتر هیت می‌گرفت 😄 ولی در کل میگم همسر های بقیه بازیکن‌ها هم تبلیغ میکنن ولی نه به این روش . 

وارد پیجش که میشی حجم وسیعی از شوآف به چشت میخوره

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️