پسر اولیه از دوست دختری چیزی بوده که رابطه مخفیانه داشتن چون راجع بهش چیزی نگفت. اون دوقلوها که یه دختر و پسرن از تخمک اهدایی و رحم اجاره ای. فک کنم رونالدو بچه دوست داره ، حالا چون پولداره میخواد زیاد بیاره😁
💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
آره منم مصاحبه اش رو دیدم مثل اینکه خیلی بخاطر همین ک چون زن رونالدوهه بهش هیت میدن و مسخره ا ...
دیدم ازش یه کلیپی رو
میگفت دختره از کنارم رد شد گفت این ج د ه تا دیشب تو خواب هم نمیدید این زندگی رو 🤣🤣🤣خوشم میاد از این بعدش ولی از یه بعد دیگه نه راستش خیلی بیش از حد شوآف میکنه رسما از هرچیز کوچیکی که میخرع ۱۰ تا پست و استوری میذاره کنار کفشاش و کیف و کمربنداش می شینه عکس میگیره پست میکنه 😄 آدم تازه به دوران رسیده اینطوریه طول میکشه با شرایط مچ بشه
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
دیدم ازش یه کلیپی رو میگفت دختره از کنارم رد شد گفت این ج د ه تا دیشب تو خواب هم نمیدید ای ...
ازشواف پول درمیاره ازاون کفشاوکمربندوکفش که عکس میذاره تبلیغ اون مدل وبرندهست که پولشومیگیره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ازشواف پول درمیاره ازاون کفشاوکمربندوکفش که عکس میذاره تبلیغ اون مدل وبرندهست که پولشومیگیره
اگه تو ایران بود قطعا خیلی خیلی بیشتر هیت میگرفت 😄 ولی در کل میگم همسر های بقیه بازیکنها هم تبلیغ میکنن ولی نه به این روش .
وارد پیجش که میشی حجم وسیعی از شوآف به چشت میخوره
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️