2777
2789
عنوان

بدن جورجینا زن رونالدو عملیه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 30110 بازدید | 99 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینی سایتیا خوششون نمیاد ولی آرزوشونه جاش باشن ولی تاکید دارن خوششون نمیاد ها این سایت و باید تو گ ...

همه جا همینه

من بعضی وقتا برا اینکه بدونم انگلیسی زبانای نیتیو چطوری پیاماشون رو مینویسن میرم کامنت های پست های کیم کارداشیان و سلنا گومز و این بازیگرای زن خارجی رو میخونم چ ایرانی چ خارجی چ زن چ مرد هیت میدن بهشون 

یه چیز جهانیه و خب نظرشون رو میگن حالا دلشون میخواد باشن یا نه خدا می‌دونه 

تو عکس اول قیمت کیفش ۶ و نیم میلیارد تومنه و خیلی توجه رسانه ها رو جلب کرده  به جورجینا گفتن ی ...

خدایا کرمتو شکر. ما کل زندگیمونو جمع کنیم اندازه یه کیفش ارزش نداره

کاش میشد حالا که قراره فقط یه بار تواین دنیا زندگی کنیم هیچ فقیرو ثروتمندی نبود هیچکس حسرت چیزی به دلش نمیموند

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
بنظر منم خیلی سیاست زنانه داره و مهربونه  فقط یکی از بچه های رونالدو از جورجینا نیست بقیه اش م ...

نه

اون پسر بزرگه و اون دوتا دو قلوها(یکیشون پسره یکی دختر) از تخمک و رحم اجاره این. البته دو قلوها مطمئنی از تخمک اهدایی و رحم اجاره ای هستن چون زمانی که با جورجینا وارد رابطه شده بود این اتفاق افتاد و تقریبا هم سن دختر بزرگه جورجینا هستن.

اما پسر بزرگه معلوم نیست از دوست دختری چیزی و ناخواسته بوده یا تخمک و رحم اجاره ای(ولی اون زمان رونالدو سینگل بود به نظرم با یکی رابطه داشته و ناخواسته طرف باردار شده اما برای تیغیدن بچه رو نگهداشته یا حالا رونالدو خودش گفته نگهش داره اما دهنشو ببنده رسانه ایش نکنه)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

پس خدایا شکرت 😄

واقعا.ولی خب خدا اکه بخاد ادم از فرش به عرش میرسه ها

به قول خودش که میگفت قبلا فروشنده کیف بودم الان میخرمشون.پستش تو اینستا دیدم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

خداییش اصلا در حد و اندازه رونالدو نیست  حتما اخلاق خوبی داره که رونالدو جذبش شده ولی یه کلیپ ...

بچه هاکه ازخودشن 

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘