2789
عنوان

با شوهرم قهرم

2181 بازدید | 112 پست

چند روزه پیش باهم دعوا کردیم سر ی موضوعی الان دلم براش ی ذره شده دوسدارم برم بغلش با آرامش بخابم ولی غرورم اجازه نمیده دوسدارم اون بیاد بغلم کنه ولی نمیاد هر دو تا مونم از دیشب نخابیدیم تو گوشیم میدونم اونم انتظار داره من برم پیشش دعوای بزرگیم نبود اون فقط سرم داد زد من چیزی نگفتم دیگه

کاش من حالا پیش شوهرم بودم یه دل سیر بغلش میکردم🥺

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی فقط اون داد زد و تو بی احترامی حرفی که باعث عصبانیتش بشه و...رو نگفتی 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

آن شالله همیشه کنار هم خوب و خوشبخت باشید عزیزم 

برو  پیشش  بگو بغلم کن  

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اینم بگم قبل دعوامون  اومد پیشم بهش گفتم برو گم شو دیروز رفتم بغلش کردم گفت محترمانه بهت میگم بلندشو برو مثله خودت نمیگم برو گم شو منم دیگه ناراحت شدم رفتم تو پذیرای خوابیدم 

خودتو بزن به خواب یا ترسیدن بعد برو بغلش

وای این خیلی جوابگوئه🤣

یه بار از دست همسرم ناراحت شدم به خاطر یه رفتاری 

بعد شب رفتم تو هال دراز کشیدم 

یهو صداش زدم

و الکی زدم زیر گریه و به یه گوشه نگاه میکردم 

یهو اومد منو دید من پاشدم رفتم خودمو تو بغلش قایم کردم و به اون قسمت مثلاً ترسناک خونه نگاه میکردم و گریه الکی 

دستمو گرفت بردم تو اتاق و خوابیدیم

همسرم هم ترسیده بود هم ناراحت بود که دارم اذیت میشم 

فرداش هم فهمیدم تمام رفتارا سوء تفاهمی بیش نبوده😂

چرا قبلش حرف زدم فکر نکردم انقدر ناراحت میشه

خوب دیگه تو میای ماجرا رو یه طوری بیان میکنی که تقصیر اون بشه ناقلا😂

تقصیر خودته اشتباهتو بپذیر و برو بغلش بخواب بعد اینکه بیدار شدید هم باهم درموردش آروم صحبت کنید

اگه به جا من از همسرت دور بودی اونوقت قدر این لحظات رو می‌دونستی🥺❤️