2777
2789
عنوان

تورقران بیاید به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 44 پست
این مریضیا دایم میرن ومیان من از اول مهر دوبار سرماخورده پسرم آلرژی هم داره

وای دیگه اعصابم خورده این همیشه پاییز که میشه سه ماهش کامل مریضه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خیلی چیزها نقل و نبات نیست اما اکثرا استفاده میکنن مثل مسکن ها شما الان آنتی بیوتیک رو دیدی فقط؟بعدش ...

مسکن رو با آنتی بیوتیک یکی میدونید شما؟ گزارش رو که خوردید، قوانین سایت رو هم بخونید اجازه تجویز دارو به هیچ عنوان ندارید اگرم مدرک تحصیلی مرتبط دارید درخواست همکاری میدید باهاتون تماس میگیرن

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو ورق آموکسی سیلین بخور..اگه دردت زیاد بود باید دگزا یا کترولاک بزنی..بدون نسخه بهت نمی‌دن ولی آمپو ...

تجویز دارو ممنوعه ❌❌ قوانین سایت رو‌بخونید گزارش خوردید

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏
بچه منم همینه لوزه نداره؟من لوزه هاش ورم میکنه

پنج سالگیش بردم متخصص گو ش حلق بینی ..معاینه کرد عکسم گرفتم دید ولی گفت نداره لوزه

بنظرت نیازه بازم ببرم??

پنج سالگیش بردم متخصص گو ش حلق بینی ..معاینه کرد عکسم گرفتم دید ولی گفت نداره لوزه بنظرت نیازه بازم ...

چند سالشه؟نمیدونم والا من ۸ سال ونیمه پارسال سرماخورده بود بردم دکتر گوش وحلق وبینی اونموقع ورم داشت گفت بعدش که خوب شد  بیار دوباره نبردم دیگه ولی یه بارم کوچیکتر بود عکس گرفتم نداشت

چند سالشه؟نمیدونم والا من ۸ سال ونیمه پارسال سرماخورده بود بردم دکتر گوش وحلق وبینی اونموقع ورم داشت ...

همینم هشت سالشه کلاس دومه...حالا دوباره میبرم ببیندش

انشالله بهتر باشه اگه ابنمک غرغره میکنه روزی دوبار بکنه زیر گلوش هم با روغن سیاهدونهماساژ بده

ممنون عزیزم همچنین  گل پسر شما

چشم مرسی🙏🌹

خیلی چیزها نقل و نبات نیست اما اکثرا استفاده میکنن مثل مسکن ها شما الان آنتی بیوتیک رو دیدی فقط؟بعدش ...

تکرار اشتباه از اشتباه هم بدتره 

لحن من بد نبود؛ هم خودتون هم سایرین، انتی بیوتیک رو بدون تجویز مصرف نکنید، تا هر موقع هم دستور پزشک بود کامل مصرف بشه

استارتر کار اشتباهی انجام داده که اینجوری با سلامت خودش بازی میکنه و سر از خود میخوره

انتی بیوتیک رو اگر بدون تجویز پزشک و با تعداد اشتباه مصرف کنن بعدا بدن در برابرش قوی میشه و دیگه برای دفعات بعد به انتی بیوتیک واکنش نمیده

و این خیلی بده!

لطفا مطالعه کنید

هرچند خیلی وقتا پشیمون میشم از اینکه اینجا کسی رو راهنمایی کنم

تکرار اشتباه از اشتباه هم بدتره  لحن من بد نبود؛ هم خودتون هم سایرین، انتی بیوتیک رو بدون تجوی ...

من خودم‌مخالف مصرف دارو هستم مخصوصا انتی بیوتیک و دقیقا بدن مقاوم‌میشه دیگه انتی بیوتیک اثر نمیکنه برای درمان عفونت اما وقتی دندونی ابسه کرده چاره ش چیه؟؟خب مصرف انتی بیوتیک هستش من خودم یه مدت دوران دانشجوییم دستیار دندون پزشک بودم برای درمان عفونت ریشه همون دوتا دارو رو میدن تا عفونت درمان نشه درمان ریشه نمیکنن 

2790
2778
2791
2779
2792