ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ترجیحا برو دندانپزشک دکتر عمومی فقط مسکن نهایتا تزریقی میده
سلام گلم وقتتـون بخیر
پسرمن هشت سالشه..هفته پیش تب و بدن درد داشت بردیم بیمارستان سرم و دارو زدن...کپسول سفکسیم هم دادن....الان هنوز دوتا دونه از کپسولش مونده...این کلا آلرژی به انگور و خربزه و یه سری غذاها داره....پریشب یکم انگور خورده..از دیروز بدن درد و عطسه و ابریزش داره..ممکنه بخاطر آلرژی باشه یا بازم مریض شده??
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
انتی بیوتیک تجویز نکنید؛ نقل و نبات نیست که دکتر در صورت صلاحدید راهنماییشون میکنن
خیلی چیزها نقل و نبات نیست اما اکثرا استفاده میکنن مثل مسکن ها شما الان آنتی بیوتیک رو دیدی فقط؟بعدشم درمان عفونت ریشه همینه با انتی بیوتیک مگر اینکه تخصصی تر بخواد درمان بشه که استارتر باید میرفت دندونپزشکی نه اینجا سوال کنه شما دقت هم بکنی گفت خودم دارم میخورم اینا رو پس چه من میگفتم چه نمیگفتم تاثیری نداشت و البته هیچکسی رو نمیشه اجبار کرد به انجام کاری مگه من اسلحه گذاشتم رو شقیقه ایشون که برن انتی بیوتیک بخورن که شما با این لحن صحبت میکنی؟!