2821
2789
عنوان

درمان سرفه

4733 بازدید | 20 پست

اگه سرفه شدید دارید و خوب نمیشه.. دوتا دونه عناب چاقو چاقو کنید، با 1قاچ سیب درختی نصف لیوان اب بذارید دم بکشه صاف کنید بخورید، مخصوصا اخرشب، تا چندشب، اب رو اتیش😍حتی برای بچه ها، منم امشب ب بچم دادم، میتونید با عسل یا قندم بخورید 

واسه گرفتگی صدا چی خوبه

پسرم۱۱ماهشه صداش گرفته🤧

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه گرفتگی صدا چی خوبه  پسرم۱۱ماهشه صداش گرفته🤧

شیر خودت مرتب بهش بده .من پسرم کوچیک بود خیلی حساس بودم ولی یادمه مامانم گفت برو یه سنگ ریز پیدا کن بشورش تمیز بعد بذار خوب داغ بسه شیر خودم هم ریختم داخل یه ظرف بعد سنگ داغ انداختم داخلش دادم پسرم 😁

شیر خودت مرتب بهش بده .من پسرم کوچیک بود خیلی حساس بودم ولی یادمه مامانم گفت برو یه سنگ ریز پیدا کن ...

خوب شد؟

با سنگ ریز😳

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

واسه گرفتگی صدا چی خوبه  پسرم۱۱ماهشه صداش گرفته🤧

دمنوش بارهنگم عالیه، در حد 3،4تا قاشق غذا خوری، 

اما همین دمنوش عناب و سیبم خوبه عزیزم، هیچ ضرری هم نداره، من زیاد دمنوش به دوتا بچم میدم تا دارو

سنگ ندادم که بخوره گذاشتم داخل شیر بعد برداشتمش شیر بهش دادم 

میدونم عزیزم😂 

منظورم اینه یبار دادی فوری خوب شد؟

عزیزم تورو خدا من نگفتم سنگ دادم پسرم مبحث من یع چی دیگه بود نیای سنگ ریز بدی 🤦

عقلم کمه بنظرت😐😂😂😂😂

دمنوش بارهنگم عالیه، در حد 3،4تا قاشق غذا خوری،  اما همین دمنوش عناب و سیبم خوبه عزیزم، هیچ ضر ...

بارهنگ واسش ضرر نداره هنوز یک سالش نشده🙂

میدونم عزیزم😂  منظورم اینه یبار دادی فوری خوب شد؟

گلوش نرم شدد باروغن زیتون هم ماساژ میدادم .میدونی مامانم قبلا دکتر اینا نبوده ده یازده بچه رو با یه روش های که شاید خیلی هاش صحیحح خیلی هاش غلط بزرگ کرده.مثلا یادمه دستمون زخمی میشد فورایه کاغذ یا یه پارچه تمیز تترون میسوخت سوخته هاش میذاشت روزخممون نمیدونی چقد زودی زخمام بسته میشد .شاید از لحاظ علمی اینکار الان خوب نباشع ولی اون زمان خوب بود