2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شرایط زندگی ک بشینی دوباره بخونی و اینکه چه رشته ی دیگه ای اصلا..شاید پرستار موفقی بشی اینارو خ ...

شرایطش که زیاد جور نیست مثلا مرخصی نمیدن بهم باید انصراف بدم دوباره کنکور بدم ازینور هم شرایط خونه جور نیست خیلی دارم اذیت میشم 

جو خوابگاه هم یجوریه که ادمو خراب میکنه یچیزایی میبینم مثلا که وحشت میکنم دوستم میگه این چیزا تو کادر درمان عادیه یا مثلا تو اتاق عمل یه اتاقی هست به نام اتاق سیگار این چیزا رو که میشنوم یا میبینم میترسم 

چیا میگن مثلا

این که مثلا ما تو کاراموزی هامون یه جا برای ناهار خوردن نداریم تو حیاط بیمارستان مثل اواره ها غذا میخوریم ولی دانشجو های پزشکی پانسیون دارن یا مثلا از که وارد کار بشی مثلا حقوقت ۱۰ تومن ایناهه هر ساعت اضافه ماری بیست تومن میدن 

شرایطش که زیاد جور نیست مثلا مرخصی نمیدن بهم باید انصراف بدم دوباره کنکور بدم ازینور هم شرایط خونه ج ...

میدونم دانشگاه منم انتهای کودکیار بود ..میدیدم بچه های بهشتی همه سیگار به دست و اینجوری بودن..ولی خب بایدموقعیت مالی و خونه رو بسنجی باز خوابگاه رو بعدا میشه شریکی خونه گرفت

میدونم دانشگاه منم انتهای کودکیار بود ..میدیدم بچه های بهشتی همه سیگار به دست و اینجوری بودن..ولی خب ...

الان دوستای من هر شب دارن با دارو نعشه میکنن یا هر شب الکل میخورن ولی من هرکار میکنم نمیتونم باهاشون رفیق بشم و تنهایی سخته برام 

الان دوستای من هر شب دارن با دارو نعشه میکنن یا هر شب الکل میخورن ولی من هرکار میکنم نمیتونم باهاشون ...

اشکالی نداره .اره حتی مواد هم میکشن ک بیدار بمونن یا بهتر بفهمن درسارو ولی خب اخرش براشون سنگین تموم میشه.یه اتاق سالم و خلوت برو

بنظرم که پرستاری خیلی خوبه یعنی واقعا حوصله داری دوباره برای کنکور بخونی ؟

نمیدونم بخدا اخه سنی ندارم هنوز ۱۹ سالمه فوقش یکسال یا دوسال دیگه پشت کنکور میمونم ولی بعدش راحتم 

اشکالی نداره .اره حتی مواد هم میکشن ک بیدار بمونن یا بهتر بفهمن درسارو ولی خب اخرش براشون سنگین تموم ...

اخه فقط دانشجو های پرستاری اینجوری نیستن دانشجو های پزشکی از ایما بدترن هرشب گل میکشن و متاسفانه خوابگاه من فقط چهارتا اتاقش پرستاری هست و اگه ازین اتاق در بیام میندازنم تو یه اتاق بدتر