2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونمم😍

سرخود نگیر زیر نظر متخصص رژیم بگیز اگر صلاح دید کتو برات بنویسه چون علارغم وزن سریعی ک کم میکنی اگر بعدش نتونی خوب از کتو دربیای برگشت میخوره و خب چوت کربوهیدرات مصرفش محدوده عوارضی مثل ریزش مو رو ممکنه داشته باشه.

سرخود نگیر زیر نظر متخصص رژیم بگیز اگر صلاح دید کتو برات بنویسه چون علارغم وزن سریعی ک کم میکنی اگر ...

میخاستم ببینم کسی راضی بوده یانه بیشتر دوس داشتم روی تنبلی تخمدانم اثر کنه تا وزنم 

میخاستم ببینم کسی راضی بوده یانه بیشتر دوس داشتم روی تنبلی تخمدانم اثر کنه تا وزنم 

من گرفتم ۳۰کیلو طی ۸ ماه کم کردم 

تنبلی تخمدان رو هم از بین میبره 

کبد چرب رو هم درمان میکنه 

نیاز به متخصص هم نداره پیجketozist. رو فالو کن اینستا منبع معتبر هست

رژیمش رایگانه یا باید زیر نظر دکتر باشیم؟ چ قرص هایی خوردی!؟

رژیمش رایگان بیو پیجش ادرس کانال تلگرامی داره که اونجا کامل رژیم رو صفر تا صد توضیح داده 

مکمل من ب کمپلکس برا موهام مکمل غذایی فارماژلیتان کل ویتامبن ها رو داره و مگنی فورت منیزیوم 

رژیمش رایگان بیو پیجش ادرس کانال تلگرامی داره که اونجا کامل رژیم رو صفر تا صد توضیح داده  مکمل ...

ممنونم عزیزم یه دوروز شروع کردم اینقدر ازدیگران نظرات خوندم تردیدم کرده یکم 

ولی چون تصمیمم گرفتم حالا بهش ادامه میدم 

ممنون بازم

گروه پارتنر رژیم غذایی میاره تلگرام

این لینک گروه هست

اگر پیدا نکردید

در قسمت سرچ تلگرام بنویسید به فارسی

گروه پارتنر رژیم غذایی میاره

در گروه برای رقابت و انگیزه رژیم اعلام میکنیم و اعلام گزارش روزانه داریم

هر کسی با رژیم خودشه

به کسی رژیم داده نمیشه

ممنونم عزیزم یه دوروز شروع کردم اینقدر ازدیگران نظرات خوندم تردیدم کرده یکم  ولی چون تصمیمم گر ...

خواهش میکنم موفق باشین کتو رو اصولی بگیری مشکلی که پیش نمیاد کلی هم مشکلاتت حل میشه نظرات پیج ketozist رو بخونید متوجه میشید

گروه پارتنر رژیم غذایی

https://t.me/Regime1402https://t.me/Regime1402

اعضای گروه خانم هستند و برای کاهش وزن و افزایش اراده و انگیزه برای جلوگیری از اشتهابا هم رقابت میکنیم و همراه با تجربه های مختلف در رژیم.....هرکسی با رژیم خودش هست و رژیم نمی دهیم..همه کسانی ک رژیم خودشان دارند یا از طریق کالری سنجی رژیم میگیرن میتونند در این گروه رقابت کنند

اعلام گزارش موادغذایی....چالش گروهی.....و فعالیت ورزشی در منزل

عضویت رایگان و تنها  شرط فقط مشارکت فعال در گروه است

من دوره های تغذیه گذروندم. رژیم کتوژنیک برای ایران خیلی جواب نمیده. مواد غذاییش به شدت گرونه. فقط باید چربی و پروتئین استفاده کنید ولی نباید سراغ روغن های ناسالم برید. آووکادو و مغزیج

ات خیلی قیمتش بالاست. برای درست کردن نون و شیرینی باید از آرد نارگیل و آرد بادوم استفاده کنید. الکترولایت و مکمل های مخصوص رو باید استفاده کنید و باید توانایی مالی داشته باشید که هر روز گوشت یا مرغ یا ماهی بخورید. حتی میوه هم ممنوعه. سبزیجات هم فقط بعضی سبزی ها. اگه حتما میخواید انجام بدید حتما دکتر باید رژیم بده ولی دکترا هم زیاد توصیه نمیکنن