2777
2789

دیدین گفتین درست نمیشه ،ولی  شد

دیدین خدا کمکمون کرد ،دیدین همه چی از اولشم بهتر شد 

اگ خدا بخواد همه کار میشه ،خودش همه جیو راست و ریست میکنه .

دیدین قدرت عشق ما از قدرت مشکلاتمون بیشتر بود 

مطمئنم اون روز خیلی نزدیکه شک ندارم خدا صدا هامو شنیده،

بیقراری هامو دیده ،گریه هامو دیده از دل شکسته م خبر داره ،

خدایا همه تلاشامو کردم کلی راه اومدم ولی بدون کمک تو هیچم خودت یجوری جمع و جورکن ک ختم بخیر شه قوربونت برم 🤲🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم همین طوری اتفاق بیفته وقتی انقدر باور داری فقط خدا همه چیز و‌ممکن میکنه  خدا تو بن بس ...

ممنون عزیزم قطعا فقط خداست ک نا ممکن ها رو ممکن میکنه 

منم دلم خواس🥰

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  

برای خدا هیچ چیز غیرممکن نیست

من همیشه گفتم الانم میگم که قدرت مطلق فقط خدا

همون خدایی که اسمون و زمین و افرید حتی خودِ ما هیچ چیز براش غیرممکن نیست

من به خدای خودم ایمان و باور قلبی دارم و میدونم کمکم میکنه

انشالله شماهم بزودی به خواستت برسی عزیزدلم

داشتم ب این امشب فک میکردم...همه میگن تموم شده دارع نامزد میکنه...همه میگن تاثیری نداره این قران و دعایی ک‌میخونی‌..ولی میاد اون روزی ک میگم دیدین خدا کمکم کرد من میدونم خدا نیمزاره وقتی اینهمه سال تو این راه گذاشتدم جدام کنه....میاد بگمشون دیدین خدا معجزه کرد بهم دادش....دیدین عشقم مال کسی نشد ‌‌دیدین خدا قبولم کرد...میاد اون روز میاد.

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

شک نکن اون روز خیلی نزدیکه توکلت ب خودش باشه

هست همیشه بوده

فقط خدا کمکم کرد

الانم تو بدترین شرایط روحی هستم ولی هرطرفو نگاه میکنم کسی نیست جز خودش

توکلم فقط به خودشه 

وقتی خدا هست به بندش چه نیاز

برای خدا هیچ چیز غیرممکن نیست من همیشه گفتم الانم میگم که قدرت مطلق فقط خدا همون خدایی که اسمون و ...

ممنون قشنگم بله قطعا همینطوره ،فقط خداست ک میتونه کمکمون کنه تا از مشکلات عبور کنیم ،مژمئنم خدا بنده هاشو تنها نمیزاره

داشتم ب این امشب فک میکردم...همه میگن تموم شده دارع نامزد میکنه...همه میگن تاثیری نداره این قران و د ...

عزیزم من خیلی خوب میفهمم تورو چون دقیقا الان تو شرایطتت هستم

دوماه زندگی ندارم شبوروزم گریس و التماس

کلی لاغر شدم از ریخت و قیافه افتادم😔

هست همیشه بوده فقط خدا کمکم کرد الانم تو بدترین شرایط روحی هستم ولی هرطرفو نگاه میکنم کسی نیست جز ...

منم شرایط روحی و شرایط زندگیم یکم بهم ریخته است ولی از وقتی سسپردم ب خودش دیگ خیالم راحته ک خودش همه چیو درست میکنه امید دارم ک همه چی درست میشه حالم خیلی بهتره

عزیزم من خیلی خوب میفهمم تورو چون دقیقا الان تو شرایطتت هستم دوماه زندگی ندارم شبوروزم گریس و التما ...

انقد لاغر شدممم انقذ لاغر شدم تو این سه ماه....همه هم میدونن واسچی... فقط بایذ معجزه کنه برام...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم