2821
2789
عنوان

راهنمایی

61 بازدید | 3 پست

سلام دوستان  می‌خوام یکم درد دل کنم کمک ازتون بخوام 

خانواده شوهرم خیلی بی ذوق هستن و چون خیلی کم رفت آمد دارن این مراسمات رو بلد نیستن مثل سر عقد زیر لفظی ندادن عیدی برام نیاوردن یلدایی نیاوردم 

من خیلی خیلی دلم بله برون میخواست اما اونا اهمیت ندادن و خیلی معمولی صداقت طی کنی برگزار کردن 

مو مهریه خیلی پایین بهم دادن

حالا با این که یک سال گذشته من هنوز رو دلم وایساده موندم چیکار کنم چطوری دلم صاف کنم

چند سالته؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

دیگه گذشته. باید باهاش کنار بیای. میدونم که تا همیشه ته دلت میمونه، ولی یا باید از اول سفت و سخت وایمیستادی و ازشون میخواستی رسم و رسوماتو اجرا کنن، یا بسپریش به دست زمان که کمرنگ بشه برات و بدون در اینده ام واسه هرچیز دیگه اینچنینی تو زندگیتم قرار نیست کاری کنن و امادگی پذیرششو داشته باش 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2824
2823
2791
2779
2792