2777
2789
عنوان

پسفردا باید برم سونوی ان تی

63 بازدید | 6 پست

لطفا لطفا لطفا برای سالم و سلامت بودن جنینم، براش یه صلوات بفرستین

خواهش میکنم .

بعد هم علائمم میگم بگید دختره یا پسر؟

پسفردا میام میگم چی گفتن 

ویار و تهوع اصلا ندارم

هوس هیچ چیزی نمیکنم 

کف پاهام اوایل داغ داغ بود ولی الان نه،نرماله. 

بسیاااار نازک نارنجی و زودرنج شدم و اشکم لب مشکم شده.

تو سونوی ۸ هفته،  ضربان قلب جنین،۱۶۸ بود.

سمت چپ راحتتر میخوابم

سینه سمت چپ بزرگتر از سمت راستی شده

(البته قبل از بارداری هم سمت چپی بزرگتر بود)

دیگهههههه 

همینا

چیز دیگه ای یادم نمیاد فعلا

بنظرتون نی نی، دختره یا پسر؟

لطفا برای سلامتیش صلوات بفرستین 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

حمد خوندم براش 

ایشالله سالم سلامته 

منم ۱۱ هفتم ایشالله  چند روز دیگه باید برم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حمد خوندم براش  ایشالله سالم سلامته  منم ۱۱ هفتم ایشالله  چند روز دیگه باید برم&nbs ...

ممنونم

ان شاءالله بسلامتی

نی نی شما هم سالم و تندرست باشه.

علائم شما چیه؟

اطرافیان چی میگن راجع ب جنسیت نینی؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
ممنونم ان شاءالله بسلامتی نی نی شما هم سالم و تندرست باشه. علائم شما چیه؟ اطرافیان چی میگن راجع ...

من تهوع دارم 

اشتها ندارم 

ضربان قلب ۱۴۸ بود 

اوایل لرز داشتم 

به دلم خودم و پدرم  افتاده دختر 

مادرشوعرم میگه نه پسره 

پدرشوهرم میگه فرقی نداره فقط سالم سلامت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من تهوع دارم  اشتها ندارم  ضربان قلب ۱۴۸ بود  اوایل لرز داشتم  به دلم خودم و ...

وووی😍😍😍😍😍😍😍

ان شاءالله هرچی هست تک تک سلولهای بدنش سالم باشه

فقط همین رو  از خدا بخواه

وووی😍😍😍😍😍😍😍 ان شاءالله هرچی هست تک تک سلولهای بدنش سالم باشه فقط همین رو  از خدا بخواه

دقیقاااا فقط سالم و سلامت باشه😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40