2777
2789
عنوان

چرا دخترا خودشیرینن؟؟؟

283 بازدید | 22 پست

یه سری از همکارای شوهرم خیلی خودشیرینن 

احترام زیادی  و‌تحویل گرفتن زیادی...

شوهرمم هواشونو داره 

تو‌جلسه کاری یکی دیگه به شوهرم و یه سری از خانوما توهین‌کرده این برا همشون پیام‌عذرخواهی فرستاده

اونام گفتن نه ما بخاطر شما ناراحتیم‌که به شما توهین شده

حالم بده از عصری که پیاما رو‌دیدم 

اخه به من توهینی چیزی بشه غیرتی نمیشه یا تاوقتی ابراز ناراحتی نکنم عذرخواهی نمیکنه ازم ولی همکاراشو...

قلبم تیر میکشید عصر کلی گریه کردم

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

چون اونا غریبن 

احترام میزاره 

تو زنشی 

خودتو با غریبه ها مقایسه نکن

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

تو خانوادش بهم توهین‌میشه درددل میکنم براش عین خیالش نیست

اینقدر عذاب وجدان نمیکشه که برا اون دخترا میکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اونا غریبن  احترام میزاره  تو زنشی  خودتو با غریبه ها مقایسه نکن

از همین میسوزم

همشون حسرت منو میخورن که زنشم ولی نمیدونن خودشون محترمترن براش

احسنت⚘️

🤍

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

الهی بگردم برا دلم‌که بهش اعتماد کردم😥

من که از ازدواج میترسیدم و سخت اعتماد میکردم اما به این ادم‌دل بستم 

از همین میسوزم همشون حسرت منو میخورن که زنشم ولی نمیدونن خودشون محترمترن براش

ببین من درکت میکنم 

شوهرته 

روش حساسی نیاز به محبتش داری 

ولی خدایی جای مقایسه ای نیس 

معمولا برای اینکه حفظ ابرو کنن با غریبه ها محترمانه برخورد میکنن

قول میدم این کارش از رو اجبارع 

دیگه پیامهاشو نخون وگرنه حقته گریه کنی.تو توی محیط کارش نیستی که. حتما تلاش می‌کنه اعتماد همکارارو جلب کنه این خیلی مهمه شوخی نیست ها.از همون کار داره خرج شما رو میده .بذار سیاست کاریشو حفظ کنه دیگه هم دست به گوشیش نزن فضولی هم نکن 

ببین من درکت میکنم  شوهرته  روش حساسی نیاز به محبتش داری  ولی خدایی جای مقایسه ای ...

ولی من برای مردهای غریبه سرد بودم‌و برا شوهر خودم بیشتر احترام و توجه و محبت داشتم

دیگه پیامهاشو نخون وگرنه حقته گریه کنی.تو توی محیط کارش نیستی که. حتما تلاش می‌کنه اعتماد همکارارو ج ...

به روش نیاوردم اصلا

ولی من برای مردهای غریبه سرد بودم‌و برا شوهر خودم بیشتر احترام و توجه و محبت داشتم

مثل خودش باش

مثل خودش باش

هزاربار تصمیم گرفتم ولی نمیتونم 

از اول عادت کردم نه به مردها نگاه کنم‌نه تحویلشون بگیرم حس گناه میکنم میترسم اون دنیامم خراب بشه