2777
2789
عنوان

بارداری

85 بازدید | 9 پست

سلام میشه بیاین یه کم راهنمایی کنید؟ من روز ۱۴ پریودیم رفتم سونو واژینال گفت یه فولیکول غالب ۲۶ داری اقدام کن، ولی هرجا میخونم میگه فولیکول ۲۶ تخمک زنده نداره و کیست میشه، ۶ روز مونده به موعدم، ولی نفخ شدید و ضعف و بی حالی دارم، دقیقا مثل حاملگی قبلیم 

بیبی چک زدم یه خط پررنگ و بعد یک ساعت یه خط کمرنگ، فکر کنم زوده واسه بیبی چک چون هنوز دو هفته از اقد ...

بمون تا موعد عزیزم ایشالله ک مثبت باشه 

اگه یه روز ب موعدم بی بی مثبت باشه بارداری برو بتا بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمون تا موعد عزیزم ایشالله ک مثبت باشه  اگه یه روز ب موعدم بی بی مثبت باشه بارداری برو بتا بده

مرسی عزیزم، نمیدونم میگن فولی ۲۶ تخمک زنده نداره 😔😔

نمیشه گفت چون قبلا سقط داشتی بارداری بعدی‌  هم خدایی نکرده سقط میشه انرژی منفی نده ب خودت عزیز ...

بله مرتب میخورم هم اسید فولیک هم ویتامین د ، یه دختر ۹ ساله هم دارم ۳۲ سالمه 

بله مرتب میخورم هم اسید فولیک هم ویتامین د ، یه دختر ۹ ساله هم دارم ۳۲ سالمه 

خدا حفظش کنه عزیزم استرس خودش سمه بی خیال باش ب امید خدا ایشالله ک بارداری و یه فندق کوچولو تو دلت داری ناامید نباش