شما با کسی که دوسش دارین راجب چی حرف میزنین . من حرف کم میارم نمیدونم راجب چه موضوع هایی باهاش حرف بزنم یا بخندونمش .هیچ اتفاقی ام نمیوفته بخام براس تعریف کنم .
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
قهر نکن واسه چیزایی که دو روز بعدش اصلا برات مهم نخواهد بود و یادت میره
تقصیر خودشه خب ناراحتم میکنه
ناراحت نشم که قهر نمیکنم😐😂
الان درواقع باهاش کات کردم نتونستم با یه سری چیزها کنار بیام یا باید درستشون کنه یا کات
با اینکه همین الانش دلم براش تنگ شده
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه سری چیزها مهمن نباید سرشون کوتاه اومد به خاطر خودت