2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب

5247 بازدید | 15 پست

دوستان یه هفته اس درگیر بیماری پوستی گال شدم متاسفانه یه بار دکتر رفتم خیابان پیروزی بهم پرمترین ۵ درصد زد تا چهار روز خوب خوب بودم الان مجدد روی شکمم دونه زده نمی‌دونم گاله یا حساسیت به دارو خارش آنچنانی ندارم بیشتر میسوزه انگار سوزن سوزن میشه حالا میخام برم پیش یه دکتر پوست خوب لطفاً اگر کسی رو میشناسید معرفی کنید ترجیحا سمت شرق تهران باشه خیلی ممنونتون میشم

منم شرقم  پوست خوب میخام ولی خوب یا باید ریسک کرد ویزیت و دارو گرفت یا به اصطلاح پیش کسایی که معروفن رفت شاید تشخیص اونا بهتر باشه !! 

۲سال پیش یه شبه کف دست و پام پر دون قرمز شد استرس گرفتم و .... دستکش دستم بود با جوراب تا از شوک اومدم بیرون یکم نت سرچ کردم یه دکتر پوست هست درمانگاه جوادالئمه افسریه  مطبش هم سمت رسالت 

رفتم ویزیتش معمولی بود اصلا دقتی تو معاینه نکرد گفت اگزما هس و یه وقتا تا اخر عمر با ادمه !!  فقط سریع بهم یه کرم دست ساز و یه چیز دیگه داد که من تهیه نکردم  نمیدونم حالا واقعا اوکی میشدم با داروش یا نه ! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعدش رفتم پیش فرهاد ملک زاده تو شریعتی رو به رو مترو قلهک بود بنظرم  سن و سال دار و ....یه مطب ساده بود سیستم هم نداشت  ویزیتش نزدیک ۲۰۰ بود 

بهم گفت دارو میدم خوب میشی نشدی باید ازمایش بدی ریشه یابی شه 

اونم یه دست ساز  و یه پماد داد 

کلا ۱۵۰ اینا شد تا ۱ ماه خونه بودم کرم هاشو میزدم  شکر خدا خوب شدم  تا حالام برنگشته 

خوبم 😊 اینجور مشکلات پوستی دکتر باید متخصص درماتولوژ باشه 

الان میخام یه دکتر پوست برم که پوستم شفافف شه و جوش و لک و ...حذف شه  اخه ملک زاده سن بالا بود نمیدونم الانم برم جواب میده ! 

ولی داشتم سرچ میکردم ۲تا دکتر بنظر بد نبود شیدا شمس 

و محمد حسن هاشمی 

بجز زیبایی مشکلات پوستی هم تخصص دارن ولی من هنوز نرفتم 

بعدش رفتم پیش فرهاد ملک زاده تو شریعتی رو به رو مترو قلهک بود بنظرم  سن و سال دار و ....یه مطب ...

نگفت چیه؟ماله من رفتم دکتر گفت گاله اوف یعنی یه هفته اس انگار دنیا به آخر رسیده برام 

خوبم 😊 اینجور مشکلات پوستی دکتر باید متخصص درماتولوژ باشه  الان میخام یه دکتر پوست برم که پوس ...

من علی نیکزاد توی نوبت دات آی آر دیدم نوشته بودن خوبه خیلی تعریف کرده بودن تو پیروزی یکی هم شهناز احمدیان توی تهرانپارس نمی‌دونم کدوم برم

من علی نیکزاد توی نوبت دات آی آر دیدم نوشته بودن خوبه خیلی تعریف کرده بودن تو پیروزی یکی هم شهناز اح ...

نیکزاد شنیدم یعنی تو همین سرچ هام خوندم .... اگه حتما میخای شرق باشه  خوب بیشتر ببین چجوری ان و نظرات بقیه رو بخون  .... بعضی دکترا فرصت صحبت هم نمیدن 

یکی از ناخونام حالت شکستگی داره و یجوریه رفتم یه دکتر داخلی  برام نمونه برداری نوشت  یکم از روی ناخونم رو با تیغ تراشیدن مث خورده ریز ناخن شد  جوابش اومد قارچ منفی 

اونوقت رفتم پیش دکتر پوست نمیشناختمش و ... گفت ۱۰۰٪ قارچه  حتی اگر جواب ازمایشت هم بیاد معلومه قارچ ناخن هس نیاز به ازمایش نیس

یه قطره نوشت ک استفاده نکردم ! 

چون جواب قارچ منفی بود ! 

یه دکتر دیگه رفتم اونم نمیشناختم ولی خوب دیکه تخصص گرفتن و مریض دارن و .... حالا اون گفت اگزما هس ! یه پماد ساختنی نوشت که اونم تهیه نکردم 

چقدر اختلاف نظرر!!!!!