2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا شوخی نکن قورمه سبزی مگ با سبزی میپزن؟؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یونجه میریزیم 

یک زن از عشق تو جان داد، ولی خاک نشد🖤تلخیِ حادثه از ذهنِ خدا پاک نشد🖤در غم مُردن او آینه ی ماتِ اتاق همنشینِ ِ رُژ وسنجاقِ سر وُ لاک نشد🖤روحیاتش که به هم ریخت شبی زد به سرش🖤بی صدا بود جنونش وَ خطر ناک نشد🖤!گرچه می خواست همه خاطره ها را ببردسهم او بیشتر از ظرفیت ِ ساک نشد🖤از سر سادگی اش بود... به تو رو آورد ...باورت داشت و یک ثانیه شکّاک نشد🖤آن قَدَر مُرد برایت که تو را مرد کند !چشم تو هرگز از این مرثیه نمناک نشد..🖤متاهلم و دوتا پسرخوشتیپ دارم♥️
اگه اون دمه پس باسنش کو😐

باسنش با تخمش خارج شده   

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤