2777
2789
عنوان

مدارش شاهد نرین⭕️⭕️

348 بازدید | 16 پست

سلام .اگه بچه ها تون و دوست دارید نفرستیدشون شاهد همشون داغون میشن.هر روز تا ساعت ۲ توی مدرسه،سخت‌گیری زیاد‌ ، بعصی از ۵شنبه ها هم باید رفت مدرسه.من که دیگه از بس خوندم دیگه نمیکشم😭😭

اگه مدرسه دیگه ای توی شهرمون جا داشتن حتما میرفتم😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چهار سال راهنمایی و دبیرستانم شاهد درس خوندم تا ساعت سه تو مدرسه بودم ساعت چهار میرسیدم خونه راهمم دور بود ولی از نظر علمی و آموزشی سطح بالایی داره و واقعا راضی بودم شما اگه کششو نداری از سال دیگه برو مدرسه دولتی خودتو اذیت نکن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
چهار سال راهنمایی و دبیرستانم شاهد درس خوندم تا ساعت سه تو مدرسه بودم ساعت چهار میرسیدم خونه راهمم د ...

مشکل من اینکه که نمیرسم درسامو بخونم باید تا ساعت ۳ شب درس بخونم ،پارسال که شاهد نبود اینطوری نبود.مدرسمون پارسال عادی بود،امسال شد شاهد

من از مهد کودک تاااا کلاس نهمم امام حسین بودم 

یه روز درمیون تا ساعت 5 دقه به 2 و روزای دیگه 10 دقه به 2 

هر هفته پنجشنبه ها باید میرفتیم 

هر جا سیل میومد مدرسه ما باز بود 

اگه از اسمون سنگ و شهاب سنگم میومد ما باید میرفتیم مدرسه 

چادر اجباریییی رفت و برگشت 

توی مدرسه باید تا بیخ مقنعمون جلو میبود 

ناخنا و کیفا و جیبا چک میشد 

اصن یه وضیه 

هنوزم همینطوریه 

هیچ فرقی که نکرده هیچچچچ

بدترم شده👍🏻

اخر داستان ما را همان اول لو دادند.همانجا که گفتند : یکی بود ، یکی نبود....                          
مشکل من اینکه که نمیرسم درسامو بخونم باید تا ساعت ۳ شب درس بخونم ،پارسال که شاهد نبود اینطوری نبود.م ...

برنامه ریزی کن از مدرسه که میای یک ساعت بخواب و استراحت کن آلارم بزار ک بیدار شی بشین بخون الان شبا طولانیه کلی وقت هست حتی میتونی تا ۱٠بخونی بعد بخوابی دوباره صبح زودتر بلند شی یک ساعتم صبح بخونی ولی عوضش از نظر علمی خیلی از مدرسه ی دولتی جلوتره شاید سال اول افت کنی ولی به مرور به روالش عادت میکنی و میای بالا

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...