2777
2789
عنوان

با دوستتون راجبه چی حرف میزنین؟

130 بازدید | 21 پست

مثلا من توی اکیپ همینجوری حرف رو حرف میاد پر حرفم ولی مثلا با یکی که دو سه روزه دوست شدم مثلا امروز رفتیم بیرون حرفی نداشتیم برای گفتن و بیشتر سکوت بود و حس کردم شاید حوصلش سر بره نمیدونم راجبه چی باید حرف بزنم که حالبم باشه و از طرفی بهمونم خوش بگذره

فک کنم دوتاتون درون گرایید

راجب خودتون خونوادهاتون بحث هایی ک بهشون علاقه مندید کارهای روزمرگی  غیبت بقیه😂 و..

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چرتو پرت منو رفیقم آنقدر چرتو پرت میگیم ک دیگه خودمون خسته میشیم خفه میشیم

واای واقعا من گاهی صدای خودم شبا تو گوشم پخش میشد..

از دانشگاه تا خونه مسیر طولانی بود و جاده و ترافیک و...انقد ادا درمباوردیم حرف میزدیم بعد اینکه میرسیدیم خونه دوستم یا من(هرروز یکیمون ماشین میبردیم) میگفتیم اصلا نفهمیدم چطوری رانندگی کردم حواسم به راه نبود😂فقط حرف و ادا و رقص و آواز تو ماشین

فک کنم دوتاتون درون گرایید راجب خودتون خونوادهاتون بحث هایی ک بهشون علاقه مندید کارهای روزمرگی  ...

نمیدونم تو اکیپ هردومون میگیم میخندیم ولی دوتاییی باهم حرفمون نمیاد اصن هردومونم مشخصه تلاش میکنیم ولی ناموفق میشع😂😂

ما کل مدرسرو مسخره میکنیم از معلما گرفته تا بچهای اکیپ خودمون😔😂باید خیلی صمیمی باشین ک راحب بتونی ...

خب میخوایم صمیمی شیم و تازه تو دانشگاه باهم دوست شدیم و من میخوام صمیمی تر شیم تا رو هوا نزدنش😂💔

واای واقعا من گاهی صدای خودم شبا تو گوشم پخش میشد.. از دانشگاه تا خونه مسیر طولانی بود و جاده و ترا ...

ما همم دقیقا حرف زدن تموم میشه چتامون انگار دوس دخترمه چرتو پرتایی میگه من ر بار مجبورم پاکش کنم یکی اشتباه برداشت نکنه😕😂

سلام