2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک یه بار خیانت کن دیگ عادت میکن میگ تهش دعواست و گریه  اگ میبخشی مسئولیتش پای خودت زندگی ...

نه واقعا نمیتونم کنار بیام..اما خودم دانشجوام دانشگاه آزاد بچه کوچیک دارم پولی ندارم 😔

منم شوهرم خیلی بهم پیله میکنه و گیر میده

کم محلی میکنه

نمیدونم چرا

خسته م از دستش

۱۵ ساله ازذواج کردیم

پسر ۱۲ ساله دارم

نمیدونم چرا اینجوری میکنه باهام

خیلی خسیسه 

چند روز دیگه تولد پسرمه

از الان غرغر میکنه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اگ شرایطش داری حتما جدا شو.

به همین سادگی هم نمیشه شاید واقعا پشیمونه باید دوباره فرصت بده 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

تازه شروع کرده بودن بیشتر در مورد روزمرگی بود.مثلا شوهرم قانوناشو بهش گفته بود اینکه چه ساعت‌هایی پی ...

منم خیانت دیدم خیلی دردناکه از داغ عزیزم برام سخت تر بود حتی الان که دارم برات مینوسم صفحه ی گوشیمو لابه لای اشکام به زور میبینم خیانت چتی دردش خیلی کمتره خیلی خیلی کمتر مخصوصا اینکه با یه غریبه بوده نمیدونم علاقه ی بینتون چجوریه رابطتون چجوریه چند ساله ازدواج کردید اما یه مدت اذیتی اما خوب میشی اگرادم خوبی باشه هم میبخشیش هم میتونی دوسش داشته باشی ولی ممکنه هیچوقت دست از چک کردنش برنداری واین برای زندگیت خیلی بده ولی وای از خیانت جنسی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭