2777
2789

خب خودتو کشتی بعدش؟ مشکلاتت حل میشن؟؟؟؟ اگه دنیای دیگه ای باشه و عذاب بیشتری چی؟؟؟؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یعنی تحمل این زندگی کوفتی از خودکشی سخت تره؟ تحمل کن تا خودش تموم بشه دیگه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووو من انقدر بوده از شدت غم به این چیزا فکر کردم

مشکلات و درد و بدبختیای قبلی نگذشت؟؟؟؟

بازم میگذره قول میدم بهت قول

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
خواهشا فقط قرص برنج نخورین که مرگ خیلی دردناکی دارن

مرسی که بهش یاد ندادی😑

عزیزدلم همه مشکل دارن همههههه، اغلب هم مشکلاتشون خانوادگیه یا مالی، خب همه تجربه میکنن مشکلات رو، چرا ضعف نشون میدی.خدا مگه بهت اشک نداده ؟ تا وقتی اشک هست چرا خودکشی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
شاید سخت تره تروخدا دلیل نخواین فقط ایده بدین

الان فقط بخواب..

تصمیم نگیر

فقط بخواااااب فردا اروم تر میشی

همه آدما دارن با مشکلات کوچیک و بزرگ دست و پنجه نرم میکنن

ی سر برو بیمارستان قسمت شیمی درمانی

برو حتماااااا وقتی برگشتی خجالت میکشی از حرف امشبت و خداروشکر میکنی

شاید سخت تره تروخدا دلیل نخواین فقط ایده بدین

من که دلیل نخواستم، میگم دیوونه نباش، هر شرایطی باشه میشه تغییرش داد، نمیدونم چطوری ولی میشه، باورت میشه یه نفر رو میشناسم که ۱۴ سالگی به زور شوهرش میدن توی یکی از بدترین و ضعیف ترین مناطق ایران، الان داره فوق دکترا توی بهترین کشور و دانشگاه دنیا میخونه، باورت میشه؟

اووووو من انقدر بوده از شدت غم به این چیزا فکر کردم مشکلات و درد و بدبختیای قبلی نگذشت؟؟؟؟ بازم می ...

اصن کسی هست بهش فکر نکرده باشه؟ 

اصن کسی هست بهش فکر نکرده باشه؟ 

مخصوصا توی ایران