2777
2789
عنوان

حاضرم چند سال از عمرمو بدم تا...

779 بازدید | 23 پست

حاضرم چند سال از عمرمو بدم، فقط تو ماشینِ بابام بشینم پنجره رو تا ته بدم پایین، باد بخوره به صورتم بپیچه لایِ موهام، آهنگایِ نوستالژی مهستی و هایده سکوتِ جاده های لاهیجانو بشکونن؛ بزنیم به دلِ جاده فقط بریمو بریم، دیگه مقصد مهم نباشه ، فقط لذت ببریم از مسیر‌...

وقتی بابام داره رانندگی میکنه انقد تهِ دلم گرمه حس میکنم اَمن ترین جای جهان نشستم و در کنار امن ترین آدمِ دنیام، من عاشقِ این حسم

خدایا شکرت از بودنِ پدرم :)

فکر نمیکنم هیچکس اندازه من دوسش داشته باشه، متاسفانه بخاطر خجالتی بودن هیچوقت نتونستم از تهِ قلبم علاقمو بهش ابراز کنم😅💔

کاش هیچوقت حسرت نشه برام؛ دوست داشتنشو نمیتونم توصیف کنم اگه بخوام تو یه جمله بگم اینه که خدا جونمو زودتر بگیره تا هیچوقت نبینم نبودشو(اینجاهاشو دیگه دارم با گریه تایپ میکنما)

البته مامانای سایت حسودیشون نشه، خاکِ پای همه مادرای سرزمینمم هستم😅❤

فقط اینکه این حسِ قشنگ و دلنشینو همین چند ساعت پیش تجربه کردم در کنار پدرم، دلم خواست به اشتراک بذارم باهاتون

خدا پدر مادراتونو حفظ کنه براتون❤اونایی هم که از دنیا رفتن، لطفِ خدا شاملِ حالشون بشه و بهشتی باشن انشاالله❤

ممنونم که وقت گذاشتید و خوندین

پدر_دختری#  

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ۱۲۰ سال عمر با عزت و با لذت در کنار پدر عزیزت 🌹

ممنون قشنگم، همچنین❤

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
خدا برای هم حفظتون کنه حالت رو خریدارم😍

ممنون عزیزدلم، خدا هم شما و خانوادتونو حفظ کنه در کنار هم❤

زندگیتون سرشار از این حسایِ زیبا و قشنگ😅❤

خوشبحالت پایدار  پدر من زیاد در حقم ظلم کرده ولی خداروشکر که هست...

ممنون مهربون❤

متاسف شدم عزیزم، ایشالا زندگی بر وفق مراد بگذره❤

بله خداروشکر

خدا حفظش کنه‌ ولی به نظرم یه بارم شده خجالت رو بذار کنار و این حرفارو به خود پدرت بگو چون کیفش چند ب ...

ممنون عزیزدلم❤

سعیمو میکنم امیدوارم که موفق بشم😅❤

سلام خانم.شبت بخیر.متن بسیار دلنشینی بوده.دختر خانمها بیشترشون حس شما رو دارن نسبت به پدر.قطعا" روزی این حس زیبا رو به پدر بزرگوارتون خواهید گفت.امیدوارم یه رشته خوب قبول بشی البته به لطف خدا و دعای خیر پدر و مادر مهربانت و تلاش خودت.نی نی سایت برای افرادی که تاپیکشون بازه خیلی خوبه ولی من توانایی پاسخ به بزرگواران رو ندارم و همچنین نظرم با بیشترشون مخالف هستش و به قلبم آسیب میرسونن.اینجا هم مثل دنیای واقعیمه تنها هستم(قصد جسارت به شما رو ندارم اگر ناراحت شدین معذرت میخوام).اما خوشبختانه نی نی سایت با همه نکات منفیش از دیدگاه بنده،بهم انگیره داد که بتونم زندگیم رو تغییری توش بدم.دوست پسر و شوهر هایی رو دیدم که موبایل همسرشون رو به خاطر اینکه توی سایت بودن از دستشون میگرفتن و خانمها به ناچار کاربری رو تعلیق میکردن و تاپیک میزدن.یه خانم به خاطر یه تار مو بیرون از خونه با ترس میره توی خونه هم اینطور جنگ اعصاب.دنیای شما خیلی زیباست و دلنشین ساده.تا یه سنی یه پسر میتونه بره خونه اقوام آخرین باری که خونه بستگانم رفتم حدود دوازده سال پیش بود،سخت هستش چون با این سن با پدرم و مادرم برم اونجا در مورد چی صحبت کنم.بیشتر بستگانم رو نمیبینم حدود دوازده سالی میشه خونه مون هم که میان میرم بیرون البته عیدها میان که من پیششون نمینشینم.دنیای من هر روزش جهنمه اما باید تحمل کرد چون بعضی موقعها چاره ای نداری و تصمیم درست رو گرفتم.به زودی هنگ درامم رو بگیرم زندگیم شاید دچار تغییر بشه.اسکیت کفشی رو خیلی دوست دارم شهر کوچیک نمیتونی هر کاری کنی اما من با یه لبخند هالیوودی از کنارشون رد میشم البته هنوز نگرفتم مادرم میگه تو دیوانه ای مرد سی و هشت ساله چه به این کارها اما سبک غربی زندگیم از سبک اسلامیش بسیار بسیار بسیار قویتر هستش .به زودی عکس واقعیم رو روی پروفایلم با تغییراتی که شناسایی نشم ثبت میکنم.یه مدت نمی دونم چند ماه از فضای اینجا دور میشم شاید به آرامش برسم.پستی رو که برام گذاشتین رو نخوندم چون به خاطر اینکه شما رو ناراحت کردم توان نگاه کردن بهش رو نداشتم و تشکر که پست گذاشتین.بعضی موقع ها مهر و عاطفه رو باید مدیریت کرد در غیر اینصورت سبب آشوب میشه.

من نگاهم را از پدرم پنهان میکنم

من دستانم را به سمتش دراز میکنم

من درون قلبم پدرم را صدا میکنم

اما با بی زبانی چگونه بگویم دوستت دارم

مگر میشود زبانم را برای گفتن دوست داشتنت

سرزنش کنم

اما چرا من دخی احساسی نمیتوانم احساسم را به تو

بهترین پدر روی زمین بگویم

باران را میپرستم همچون تو

چون مثل تو پاک و آسمانیست

احساس من به تو احساس معبد و معبود هست

عشق را از تو آموختم که اینگونه شدم دخی احساسی

حس با تو بودن برایم کافیست

مثل معجون سبب جاودانگیست

من احساسم را به تو خواهم گفت

همچون خورشید که طلوع میکند

همچون درخت که شکوفه میدهد

همچون ستاره که میدرخشد

همچون رنگین کمان که آسمان را زیبا میکند

پدرم بی تو من هیچم

با تو بودن یعنی زندگی

دخی احساسی تا تو را دارد

غمی ندارد.

شعر از زبان شمای مهربان تقدیم به پدر مهربانتان.

کم‌ کاستی داشت ببخش.چن تا تاپیک راجع به جنگ تعرفه ها و انواع مالیات و مسائل اقتصادی آماده کرده بودم و توی کاربریم نوشتم اما متاسفانه نگاه نمیکنن و ثبتش نکردم.باید برم.تا چند ماه آینده مواظب خودتون و خوبیهاتون و خانواده بزرگوارتون باشین.در پناه خالق مهربانیها.خدانگهدار خانم مهربان.

سلام.صبحتون بخیر.این کاربری رو میخوام تعلیق کنم.چون مهارتهای اجتماعی و زندگیم توی نی نی سایت متاسفانه زیاد کاربرد نداره برای کاربرا.چند ماه آینده اگه عمری باقی باشه میخوام درباره هنگ درام مطلب بگذارم و رویاهام رو بهش پر و بال بدم و پرواز کنن از مرکز پردازش احساسات ذهنم به نی نی سایت.درباره مدیریت احساسات توی پست قبلیم برای شما نوشتم،توی بعضی از تاپیکها میخوندم که خانمی میگفت همکارم که آقا هستن نمی دونم با نگاهش میخواد بگه عاشقتم یا دنبال رابطه ج ن س ی میگرده،اگه اون مرد خودش رو مدیریت میکرد و طوری رفتار میکرد هیچوقت چنین مشکلی وجود نداشت که خانمه توی محیط کار به قلبش آسیب وارد بشه چون محیط کار باید فقط فکرت درگیر کار باشه و احترام به همکارت.پس کنترل و مدیریت احساسات یه هنره.انسان زودرنجی هستم بنابراین تاپیکهام رو قفل کردم البته انرژی منفی مثل تیر از تیرکمان میزنه به قلبم ولی بعد از چند ساعت خوب میشم اما همون یه ثانیه اش رو دوست ندارم.کسانی که دنیای واقعی مقصر هستن و ناراحتم میکنن رو بیشتر موقع گذشت میکنم و گاهی اوقات پاسخ مودبانه اما همراه با مخالفتم رو بهشون میگم.

ولی خیلی کم پیش میاد که بنده کسی رو ناراحت کنم و چنین تجربه تلخی برام دردناک و زجر آور خواهد بود و همیشه توی ذهنم ثبت میشه.متاسفانه تا به امروز دهها مورد توی ذهنم ثبت شده و یکی هم اضافه شد ناراحت کردن شمای بزرگوار.پستی رو که برام گذاشتین رو نخوندم چون ممکن بود به ناراحتیم افزوده بشه،ببخش که نخوندم.لطفا" برام پست نگذارین چون وجدانم اجازه نمیده بخونم عذاب وجدان دارم،لطفا" لطفا" لطفا".میخوام هنگ درامم رو یاد بگیرم و بعدا" بیام توی نی نی سایت.شما یکی از پاک ترین احساسات رو دارین و اشک سرازیر میشود و....

سلام خانم.شبت بخیر.متن بسیار دلنشینی بوده.دختر خانمها بیشترشون حس شما رو دارن نسبت به پدر.قطعا" روزی ...

سلام 

خیلی دلم میخواست کامنتارو همشو جواب بدم ولی حیف که اجازه ندادین😅

فقط میخواستم بگم شعر فوق العاده زیبا بود، ممنونم.

از دستِ شما ناراحت نیستم پس لطفا عذاب وجدان نداشته باشید.

اون کامنتی که تاپیک قبلم براتون گذاشته بودم(شما گفتید نخوندین) پیشنهاد میکنم حتما بخونید؛ مطمئنم که ناراحتتون نمیکنه.

در پناهِ حق

انشاالله که همیشه همچین روزای خوشگلی رو با پدرت داشته باشی♥️♥️♥️

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)