2777
2789
عنوان

بابام احمقه

649 بازدید | 37 پست

مامان بابام خیلییی اذیتمون کرده

بارها بارها باعث شده بود مامان بابام باهم دعوا کنن بابام مامانمو بزنه.با کاراش باعث شد طلاق بگیرن

پنج‌سال بعد بهم برگشتن.. کلی حرف پشت سرمون زد

داداشم دو سالشه تا الان نیومده نوه ش رو ببینه باورتون میشه؟ ادم انقدر بی عاطفه؟ اصلا داداش منو بیخیال بچه خودش چی؟ براش مهم نیست هیچی

خیلی عوضیه

الان قلبش مشکل پیدا کرده باید عمل قلب انجام بده

بابای احمقم باز رفته ببینه چشه داره براش کارای بیمارستان انجام میده برای آدمی که سال به سال حال بچشو نمیپرسه 

یکبار نگفت چیزی لازم داره بچم؟ مامانمم همه کار براش انجام داد بخدا خیلی عروس خوبی بود ولی کلی حرف پشتش زدن

امیدوارم زودتر بمیره از شرش خلاص بشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشه میفهمی مادر

اگه قصد کشتنشم داشته باشه

بالاخره مادرشه

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بابای منم 3 تا زمین ارثی مامانمو فروخت همش به بدهیش داشت..

دیروز یدونه فروخت گفت که میخام ماشین مدل بالا بخرم الان فهمیدیم که تصادف کرده زده به گوسفند مامانم همش زنگ زده به جد وابادش فحش میده..

میگه حق نداری بیای خونه !

میخام طلاق بگیرم  

دیگه مامانم میگه که کاش بابات بمیره

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)