2777
2789

خودتو درگیر این خرافات نکن که زندگیتو خراب میکنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه فرقی داره دوستت باشه یا غریبه؟ مهم اینه که اینا همش خرافاته و از روی حرفا و نیتی که بهشون میگی ی ...

خودش تو ازدواجش شکست خورده و خیلی زود ازدواج کرده دیروز برا ازدواجم گرفته میگه ببین حالا حالاها نیست میگه خیلی صبر کن باید کلی پیشرفت کنی بعد سه ساعت منو نصیحت کرد که ببین منو فلان بیسار گفتم لعنتی تو بیست سالت بود من بیست و هفت سالمه همه کارامم کردم چه پیشرفتی دیگه😀بعد ماه شهریور بهم گفت تو پاییز میاد!خیلی جالب بود برام رفتارش 

خودش تو ازدواجش شکست خورده و خیلی زود ازدواج کرده دیروز برا ازدواجم گرفته میگه ببین حالا حالاها نیست ...

ببین حتی اگه طرف تورو نشناسه بر اساس نیتی که میکنی یه سری حرفا تحویلت میده که طبیعتا به نیت و شرایط تو بخوره. که اینجوری میشه که بعضی از حرفاشون درسته و بعضیاش نه!

اگه پیشگویی میکرد خب زندگی خودشم پیشبینی میکرد و هیچوقت این ازدواج نافرجام شکل نمیگرفت

ببین حتی اگه طرف تورو نشناسه بر اساس نیتی که میکنی یه سری حرفا تحویلت میده که طبیعتا به نیت و شرایط ...

اره اصلا تفسیر اون کارتا بر اساس اون چیزی که تو ذهن خودش بوده براش بوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز