2777
2789
عنوان

شوهر دروغ گو

202 بازدید | 12 پست

یه شب  شوهرم باهام دعوا افتاد گفت طلاقت میخوام بدم.

الان فهمیدم زن مطلقه و یه مرد مجرد ک رفیقشه دعاش کردن.

همون شب دعوا  نیم ساعت بعد  از دعوا رفتم تو برنامه ایرانسل  من چک کنمش.

دیدم یه شماره ناشناس پیام میداد زنگ میزد.جمعه شب بود

بعدا اصلا به روش نیاوردم.کیه چرا بهش پیام میدادی زنگ‌میزدی.

یک هفته بعد یعنی امروز رفتم داخل گوشیش .دیدم اون تاریخ اون ساعت  زنگ و پیاماش با اون شماره نیست. یعنی پاک کرد.

بعد ازش ریزکارکرد پیام و زنگ و... رو خواستم گفتم‌منم ریز کار کردم رو میدم قبول نکرد گوشیشو گرف .

بعد بهم گفت گوشیتو بده من چک کنم. منم دادم  چون چیزی ندارم.ک مثل خودش بگم نمیدم گوشیمو.

من دادم چک کرد.

گفتم ببین من خواستم ولی تو ندادی.

من مثل تونیستم سریع گوشیمو دادم.

پس چیزی داری ک قایمش میکنی.

سریع گوشیشو داد. گفتم نمیخواد واضحه.

خب

بنظرتون بعد از دعوا چرا باید به یه شماره ناشناس ک من نمیشناسم کلی پیام و زنگ بزنه؟.من ازش هیچی نپرسیدم کیه 

من بعد از چند روز  رفتم تو گوشیشو چک کردم دیدم میام و زنگی ک بهمین شماره میداد حذف کرد ک یوقت من نبینم شاکی بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون خیانت نمیکنه؟؟

خیلی  واضحه.

کلی نرم‌افزار رو بیکا تمام‌پیام رسانا رفتم ببینم عکسی چیزی هشت از ا ن شماره. دیدم هیچ‌پیام رسانی نداره.

تصمیم گرفتم با گوشی شوهرم زنگ بزنم به شمارش. وقتی ک شوهرم‌گوشیشو جا میزاره خونه راهکار دیکه ای دارین؟

بنظرتون خیانت نمیکنه؟؟  خیلی  واضحه. کلی نرم‌افزار رو بیکا تمام‌پیام رسانا رفتم ببینم عک ...

گوشیش و جا میذاره؟ کسی ک خیانت کنه گوشیش و جا نمیذاره... منم با همین ریز مکالمات مچش و گرفتم و جدا شدم ولی اون گوشیش مدام همراش بود حتی دستشویی.. تازکیام اینجور شده بود.. اگ خیانت میکرد گوشیش جا نمیذاشت خیالت راحت

بنظرتون خیانت نمیکنه؟؟  خیلی  واضحه. کلی نرم‌افزار رو بیکا تمام‌پیام رسانا رفتم ببینم عک ...

با گوشی خودت زنگ بزن ببین زنه یا مرد؟

من یک دختر کوردم😍 دختری نجیب و با اصالت ماد✌ نه با حجاب و نقاب عرب سرو کار دارم و نه با عریان پرستی غرب💕
گوشیش و جا میذاره؟ کسی ک خیانت کنه گوشیش و جا نمیذاره... منم با همین ریز مکالمات مچش و گرفتم و جدا ش ...

آره این مشکله ک اصلا هیچوقت گوشیشو نمیزاره همش میبره همه جا. هیچوقت یادش نمیره.

من میدونم داره اینکارو میکنه. من خیلی زن خوبیم. هرکی منو ببسن داستان زندگیمو و... میگه خیلی صبر داری. واقعا زنی. هیچ زنی مثل تو نیست براش و...

با گوشی خودت زنگ بزن ببین زنه یا مرد؟

اگه مرد باشه چی یا همکارش برای درد دل.

ولی این زنگ و پیام تا دم صبح ک مرد نیست.

میخوام با گوشی خودش زنگ بزنم.

میخوام با گوشی خودم فیلم بگیرم از گوشیش و ظبت کنم و...

خودش کوچکترین حرف رو بهانه میکنه برای طلاق.

خودش بهانه میاره.  آخر سر میگه بهانه میاری؟ دنیال مدرکی ک مهریه بگیری؟ گفتم‌مگ بخودت شک داری به عشقم نسبت به خودت شک داری؟

چقدر زن خوبیم؟خودت داری میبینی. این حرفا چیه.

تمام شناسنامه کار ملی سند زمین و..... همه چیو برداشت برد حای لباساشو.

میگه زن میگیرم همه چی بنامش  و خونه و.. روز اول عقد عروسیمه

گفتم بمنم میدادی . برای منم خونه بنام میزدی. برا منم ۴ سال عقد نمیموندی فرشته ترین بودم برات

اگه مرد باشه چی یا همکارش برای درد دل.  ولی این زنگ و پیام تا دم صبح ک مرد نیست. میخوام با گو ...

تا دم صب؟ یاد اون روزای خودم افتادم.. خدا صبرت بده عزیزم🥺🥺 ان شالله اونی نباشه ک فک میکنی