2821
2789
عنوان

داداش بی...

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدربزرگم خیلی انتظار عروسیشو میکشید زن نگرفت تا پدربزرگم فوت شد هر روز به مامانم میگن ...توی قبر پدر ...

عزیزم تو باهاش دهن به دهن نکن داداش منم همینجوریه هر چقد به مامان بابام بدی میکنه چون یکی هست بازم ازش دست بر دار نیستن ومیخوانش و برای زایمان زودرس چرا سر کلاج نمیکنی؟ 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 
فک نکن فقط خودت داغ دیده ای منم داغ بچمو دیدم از این حرفام زیاد از خانوادم شنیدم حتی از مادرم ولی تا ...

دلم شکست دلم سوخت جگرم خون شد ولی خدا توی یکسال دوتا بچه سالم رو ازم گرفت پنج انگشت شبیه هم نمیشن هرکسی دلی داره من مرده بچمو با هیچکس عوض نمیکنم اگرم چیزشون بشه خانواده خودمه به شما ربطی نداره که الکی قضاوت میکنی من چیکار کردم من چه بدی کردم که خدا این بلاهارو سرم آورد که به قول شما همخون خودم بهم بگه بی عرضه 

😔😔😔
اگر بدونید توی بیمارستان شوشتری شیراز چی کشیدم اگر بدونید چطور خدا رو صدا زدم ولی به دادم نرسید 😭😭 ...

عزیزم😔

خدا صبرت بده منم ک دلم بچه می خواد می فهمم چی می گی 

امتحان خدا بوده حتما حکمتی داره 

دلم شکست دلم سوخت جگرم خون شد ولی خدا توی یکسال دوتا بچه سالم رو ازم گرفت پنج انگشت شبیه هم نمیشن هر ...

میشه بگی چه قضاوتی کردم؟ چه ربطی ب عوض کردن مرده بچت داشت حرف من؟ اون ی بی عقلی کرده حالا گفته بی عرضه شما داری به بدترین شکل نفرین میکنی بهت گفتم نفرین نکن دامن گیرخودت میشه روزگارت بدتر میشه دوس داری نفرین کن بدبختیش دامن خودتو میگیره

دقیقا توی سونو گرافیم تاریخ زایمانم ۵آبان بود😭😭😭ولی روز تولد پسرم باید بهم سرکوفت بزنن اونم کی دا ...

ناراحت نباش هنوز سنی نداری ان شالله ۳ قولو باردار بشی از سر کوله ت بالا برن اصلا وقت یه دستشویی رفتن نداشته باشی ان شالله ان شالله 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز