داداش عوضیم بهم گفت اگر عرضه داشتی خدا بهت بچه میداد 😭۲۴آبان عروسیشه امیدوارم روز خوش نبینه امیدوارم داغ بچه هاش بمونه رو دلش امیدوارم روز خوش نبینه بهش گفتم به پدر مادرت بی احترامی نکن گفت گوه نخور ... بعد بهم گفت تو اگر ذاتت خوب بود خدا از شوهرت بهت بچه سالم میده درصورتی که بچه های من سالمن فقط زایمان زودرس میگیرم😭😭😭امیرحسینم چرا مامانتو بین این همه آشغال گذاشتی رو رفتی😭😭😭😭پسرم جان دلم منو ببر پیش خودت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آروم باش عزیز استرس خوب نیست ، داداشت با اون حرفها خودش و زندگیش رو رسما انداخت تو گودال .. الان حالیش نیست چه حق الناسی به گردنش افتاده و چه تاوانی باید بده
پدربزرگم خیلی انتظار عروسیشو میکشید زن نگرفت تا پدربزرگم فوت شد هر روز به مامانم میگن ...توی قبر پدر ...
عزیزم تو باهاش دهن به دهن نکن داداش منم همینجوریه هر چقد به مامان بابام بدی میکنه چون یکی هست بازم ازش دست بر دار نیستن ومیخوانش و برای زایمان زودرس چرا سر کلاج نمیکنی؟
فک نکن فقط خودت داغ دیده ای منم داغ بچمو دیدم از این حرفام زیاد از خانوادم شنیدم حتی از مادرم ولی تا ...
دلم شکست دلم سوخت جگرم خون شد ولی خدا توی یکسال دوتا بچه سالم رو ازم گرفت پنج انگشت شبیه هم نمیشن هرکسی دلی داره من مرده بچمو با هیچکس عوض نمیکنم اگرم چیزشون بشه خانواده خودمه به شما ربطی نداره که الکی قضاوت میکنی من چیکار کردم من چه بدی کردم که خدا این بلاهارو سرم آورد که به قول شما همخون خودم بهم بگه بی عرضه
دلم شکست دلم سوخت جگرم خون شد ولی خدا توی یکسال دوتا بچه سالم رو ازم گرفت پنج انگشت شبیه هم نمیشن هر ...
میشه بگی چه قضاوتی کردم؟ چه ربطی ب عوض کردن مرده بچت داشت حرف من؟ اون ی بی عقلی کرده حالا گفته بی عرضه شما داری به بدترین شکل نفرین میکنی بهت گفتم نفرین نکن دامن گیرخودت میشه روزگارت بدتر میشه دوس داری نفرین کن بدبختیش دامن خودتو میگیره