2777
2789
عنوان

داداش بی...

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 45 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من خاله م جلو جمع گفت زهرا دروغ میگه بچه نمیخاد باردار نمیشه زد زیر خنده یکی دیگه گفت بی عرضه هستی 

‌خیلی طعنه های دیگه 

الان بچه دارم از خود خدا بخواه 

توکل کن بخدا 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
امیدوارم این روزا رو نبینید ولی کسی که دیده ازش بپرسید داغ بچه یعنی چی بگید بچت بیوفته زیر پات نتونی ...

آخرین تاپیک منو بخون

مادرشوهرم میدونی چندماه پیش به شوهرم پ چی گفته بود

گفته بود اگر لیاقت داشتید الان بچه تون فلان ماهه بود

ولش کن بگو خدا بچه ی عین خودت بهت بده، اما خودت حتما حتما این بار قبل بارداری تحت نظر پزشک باش و تمام آزمایشهای مورد نیاز رو انجام بده. ان شاالله خدا به زودی یه نی نی سالم بهت بده داداشتم سر عقل بیاره.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
جگرم خون😭😭وقتی توی بیمارستان بودم یکبار به شوهر زنگ نزد بگه پول داری کمک میخوای ... به شوهرم گفتم ...

خدا به دلت آرامش بده اون بیشعور بوده دلتو شکونده تو بزرگی کن عزیزم بچشو نفرین نکن امیدوارم خدا کمک کنه ودامنت سبز بشه 💐

امیدوارم این روزا رو نبینید ولی کسی که دیده ازش بپرسید داغ بچه یعنی چی بگید بچت بیوفته زیر پات نتونی ...

فک نکن فقط خودت داغ دیده ای منم داغ بچمو دیدم از این حرفام زیاد از خانوادم شنیدم حتی از مادرم ولی تابحال نتونستم مثل شما نفرین کنم خانوادمو دلم لرزید از نفرینات دامن خودتو میگیره اینو همه میدونن چطور یکی میتونه اینجوری نفرین کنه اونم همخون خودشو خدایا چجور دلی داری 

عزیزم چهار ماهه و پنج ماهه توی یکسال خودمم ۲۲سالمه  خیلی سخته یه حرفایی رو از کسی بشنوی که ازش ...

چیزی شد که این حرفارو زد ؟؟

الکی که نمیشه 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

پدربزرگم خیلی انتظار عروسیشو میکشید زن نگرفت تا پدربزرگم فوت شد هر روز به مامانم میگن ...توی قبر پدرت😭😭اینقدر به پدر مادرم بی احترامی میکنه چون یدونه س دلشون نمیاد نفرینش کنن ولی من ازش متنفرم حالم از قیافه ش بهم میخوره😔آشغال نمیدونم نامزدش به چه امیدی میخواد باهاش ازدواج کنه

😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز