داداش عوضیم بهم گفت اگر عرضه داشتی خدا بهت بچه میداد 😭۲۴آبان عروسیشه امیدوارم روز خوش نبینه امیدوارم داغ بچه هاش بمونه رو دلش امیدوارم روز خوش نبینه بهش گفتم به پدر مادرت بی احترامی نکن گفت گوه نخور ... بعد بهم گفت تو اگر ذاتت خوب بود خدا از شوهرت بهت بچه سالم میده درصورتی که بچه های من سالمن فقط زایمان زودرس میگیرم😭😭😭امیرحسینم چرا مامانتو بین این همه آشغال گذاشتی رو رفتی😭😭😭😭پسرم جان دلم منو ببر پیش خودت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولش کن بگو خدا بچه ی عین خودت بهت بده، اما خودت حتما حتما این بار قبل بارداری تحت نظر پزشک باش و تمام آزمایشهای مورد نیاز رو انجام بده. ان شاالله خدا به زودی یه نی نی سالم بهت بده داداشتم سر عقل بیاره.
امیدوارم این روزا رو نبینید ولی کسی که دیده ازش بپرسید داغ بچه یعنی چی بگید بچت بیوفته زیر پات نتونی ...
فک نکن فقط خودت داغ دیده ای منم داغ بچمو دیدم از این حرفام زیاد از خانوادم شنیدم حتی از مادرم ولی تابحال نتونستم مثل شما نفرین کنم خانوادمو دلم لرزید از نفرینات دامن خودتو میگیره اینو همه میدونن چطور یکی میتونه اینجوری نفرین کنه اونم همخون خودشو خدایا چجور دلی داری
عزیزم چهار ماهه و پنج ماهه توی یکسال خودمم ۲۲سالمه خیلی سخته یه حرفایی رو از کسی بشنوی که ازش ...
چیزی شد که این حرفارو زد ؟؟
الکی که نمیشه
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
پدربزرگم خیلی انتظار عروسیشو میکشید زن نگرفت تا پدربزرگم فوت شد هر روز به مامانم میگن ...توی قبر پدرت😭😭اینقدر به پدر مادرم بی احترامی میکنه چون یدونه س دلشون نمیاد نفرینش کنن ولی من ازش متنفرم حالم از قیافه ش بهم میخوره😔آشغال نمیدونم نامزدش به چه امیدی میخواد باهاش ازدواج کنه