چشم_رنگی_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4687 عنوان چه غلطی بکنم؟ 😭😭 153 بازدید | 14 پست یه هفته ۱۰روز بود سرم خارش داشت فک میکردم ماله اینه که شامپومو عوض کردم امروز فهمیدم شپشه، پسر۴سالمم گرفته، فک کن ازمهدآوردهالان چه غلطی بکنم؟ دارم ازاسترس وبغض میمیرم😭😭 خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍 1402/08/05 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amalis عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 4819 چرا اینقدر شپش زیاد شده؟😨 تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چشم_رنگی_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4687 از دارو خونه شامپوش رو بخر و بزن برای پسرمم بزنم اشکال نداره؟ خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
melina_______ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 442 موهاتونو هردوتون از ته بزنین سریعتر خدا همه اینایی ک چیزی از بهداشت سرشون نمیشه رو کله پا کنه ما راحت شیم
چشم_رنگی_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4687 چرا اینقدر شپش زیاد شده؟😨 نمیدونم واقعا، خیلی درمونده شدم الان فقط میخوام گریه کنم خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
چشم_رنگی_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4687 موهاتونو هردوتون از ته بزنین سریعتر خدا همه اینایی ک چیزی از بهداشت سرشون نمیشه رو کله پا کنه ... پسرم مهدمیره تو روحیه اش اثرمیذاره نمیخوام کچلش کنم خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
سنگصبورم۲ عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 13037 برای پسرمم بزنم اشکال نداره؟ اشکالی نداره فقط مواظب باش تم چشمش نره ❤❤❤
asemaneniili عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 8607 شامپوش رو بخر با شونه ریز شونه کن ، نوشابه سیاه هم بریز رو موهات اینو تازه شنیدم که میگن خوبه
چشم_رنگی_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4687 موهاتونو هردوتون از ته بزنین سریعتر خدا همه اینایی ک چیزی از بهداشت سرشون نمیشه رو کله پا کنه ... تونت زده کاری به بهداشتم نداره الان من خودم هرررروز بدون استثنا حمامم ولی یهو کپ کردم شپشو دیدم خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
melina_______ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 442 پسرم مهدمیره تو روحیه اش اثرمیذاره نمیخوام کچلش کنم بخاطر مسخره شدن ؟ 😂 من وقتی ۱۷ سالم بود از مدرسمون گرفتم ، همه موهامو از ته زدم کچل کردم بازم خودت میدونی با شامپو های مخصوص هم میشه ی کاریش کرد تو اینترنت هم ی تحقیقی بکن ، اونجا جوابای بهتری میگیری
melina_______ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 442 تونت زده کاری به بهداشتم نداره الان من خودم هرررروز بدون استثنا حمامم ولی یهو کپ کردم شپشو دیدم بله دیگه دقیقاااا همینه مثل کروناست ی جوراییهرچقدر هم رعایت کنی کافیه پیش یکی ک مبتلا بهشه بری ، ازش میگیری . خارشش مثل سگ میوفته ب جون سر و کلت ، خیلی بده ایشالا ک زود تر خوب شین
چشم_رنگی_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4687 بله دیگه دقیقاااا همینه مثل کروناست ی جورایی هرچقدر هم رعایت کنی کافیه پیش یکی ک مبتلا بهشه ... خیلی بده خارشش بدبود ولی حالا که فهمیدم شپشه خیلبییی خیلیییی بدتره خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
melina_______ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 442 تونت زده کاری به بهداشتم نداره الان من خودم هرررروز بدون استثنا حمامم ولی یهو کپ کردم شپشو دیدم البته مهد کودکه دیگه بچه ها چمیدونن چیکار کنن
melina_______ عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 442 خیلی بده خارشش بدبود ولی حالا که فهمیدم شپشه خیلبییی خیلیییی بدتره بله درکت میکنم