2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

198 بازدید | 9 پست

بعد 4 روز قهر یعنی نه زنگ میزد نه پیام میداد منم حالم بد بود مامانم زنگ زد به خانوادش گفت پسرتون داره به دخترم اسیب میزنه از نظر ما منتفیه ممانش گفت از بچگیش اینجوریه من باهاش حرف میزنم حالا اس مس داده میخوای بهم بزنی؟مطمئن باش بهتر از من نیست من دوست دارم اما وقتی مادرت به مادرم زنگ زده اینجوری گفته از نظر ما هم منتفیه حالا من و اون تو یه بیمارستانیم قشنگ کنارمه اما نمیتونم من کنارش باشم نمیتونم حسش کنم لمسش کنم دلم برای صداش حرفاش نگاهاش تنگ شده نگاهش و ازم میدزده امروز موقع ناهار رفت برام غذا اورد نشست سر همون میز من اما حرف نزد حتی نگاه هم نکرد اومدم دستش و بگیرم دستش و کشید خدایا عاشق نشدم نشدم موقعی هم که شدم اینجوری 

😭😭😭😭😭😭😭

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

بعد 4 روز قهر یعنی نه زنگ میزد نه پیام میداد منم حالم بد بود مامانم زنگ زد به خانوادش گفت پسرتون داره به دخترم اسیب میزنه از نظر ما منتفیه ممانش گفت از بچگیش اینجوریه من باهاش حرف میزنم حالا اس مس داده میخوای بهم بزنی؟مطمئن باش بهتر از من نیست من دوست دارم اما وقتی مادرت به مادرم زنگ زده اینجوری گفته از نظر ما هم منتفیه حالا من و اون تو یه بیمارستانیم قشنگ کنارمه اما نمیتونم من کنارش باشم نمیتونم حسش کنم لمسش کنم دلم برای صداش حرفاش نگاهاش تنگ شده نگاهش و ازم میدزده امروز موقع ناهار رفت برام غذا اورد نشست سر همون میز من اما حرف نزد حتی نگاه هم نکرد اومدم دستش و بگیرم دستش و کشید خدایا عاشق نشدم نشدم موقعی هم که شدم اینجوری 

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم بهش فرصت بده به غرورش برخورده..دست پیش گرفته پس نیوفته وگرنه کسی که براش منتفیه همچین کاری رو نمیکنه و همه جوره ازت فاصله میگیره...پاپیچش نشو زیاد توجه نکن بی توجه هم نباش...خنثی میتونی باشی؟خودش میاد سمتت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
یکم بهش فرصت بده به غرورش برخورده..دست پیش گرفته پس نیوفته وگرنه کسی که براش منتفیه همچین کاری رو نم ...

دلم میخواد بغلش کنم دستش و بگیرم کنارم وایمیسته احساس میکنم غریبس کنارم

بعد 4 روز قهر یعنی نه زنگ میزد نه پیام میداد منم حالم بد بود مامانم زنگ زد به خانوادش گفت پسرتون دار ...

بدتری میشی ها 

عود میکنی ها نمیخوام بترسونتمت و لی منم سر یه خاستگار اشغال که همکارم  بود توی بیمارستان عود کرد بیماریم 

فراموشش کردم  

از اونجا اومدم بیرون و یه شغل جدید  پیدا کردم واسه خودم 

اون چکاره هست توی بیمارستان؟

اگه کلا منتفی هست یکی تون بیاید نباشید اون جا تا فراموش کنی

😭😭😭فکر نکن نفسم  از جای گرم بلند میشه کشیدم  همین ها رو ولی نامزدی نبودم 

بدتری میشی ها  عود میکنی ها نمیخوام بترسونتمت و لی منم سر یه خاستگار اشغال که همکارم  بود ...

دکتره تو بیمارستان