2777
2789
عنوان

مادر شوهر😑😑😑

371 بازدید | 20 پست

سلام دوستان  

من‌ ۱۹ سالمه و۱ ساله ازدواج کردم قشنگ از اول‌ ازدواجم مادر شوهرم همش باهام سر لجه‌ کلا خیلی فضوله‌ و فتنه‌ اس سعی میکنه منو همسرمو به دعوا بندازه‌ یه جورایی‌ از من خوشش‌ نمیاد چون‌ اون میخواد من همیشه برم خونشون و تمام کاراشو‌ انجام‌ بدم اگه خواستم جایی‌ برم با همسرم باید اول درجریانش بزارم‌ و اگه هرچیزی واسه خودم یا خونه خریدم بهش نشون بدم ، منم خیلی بهش احترام میزارم تا جایی‌ که بشه باهاش‌ راه میام ولی الان‌ دیگه خیلی داره میره رو مخم‌ هرجا‌ میره ازم بد میگه تو فامیل‌ میگه این پسرمو  بیچاره کرده خیلی ولخرجه ،کار نمیکنه و همش میخوابه ، الان من باردارم و نی‌ نیم‌ شش ماهشه‌، قبل بارداریم‌ هر یک یا دو روز درمیون‌ میتونستم میرفتم خونشون‌ چون همسایمه ، حالا تا حدودی دلم می‌سوخت تو کار خونه هم بهش  کمک میکردم 

الان که‌ باردارم‌ توقعش‌ رفته‌ بالا‌ دیروز به جاریم‌ گفته خودشو‌ گرفته دختره‌ دهاتی‌ انگار‌ ما‌ بچه دار نشدیم‌ هر روز بهونه میاره که نیاد کارامو‌ انجام‌ بده 

من‌ یه هفته‌ نرفتم چون واقعا مریض بودم و حالم‌ خوب‌ نبود‌ ولی‌ خب خودش‌ هر روز افتاده بود اینجا از صبح تا شب ناهار و شامو‌ میموند خونمون‌ حتی  تعارف‌ به کمک کردن هم نکرد...

میشه بگین باید چ رفتاری باهاش داشته باشم الان؟ چجوری‌ برخورد کنم میدونم شاید تقصیر خودم بود که پروش‌ کردم از اولش ولی راهنماییم‌ کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همه جا از مادرشوهرا بد میگن؟

مرسی از کمکت به اسی😶

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اول به شوهرت بگو بعدشم کلا قطع رابطه کن بزار هرچی میخوان پشتت بگن برات اهمیت نداشته باشه

امروز با شوهرم حرف زدم میگه حرف مامانم‌ واست مهم نباشه ما‌ کار و زندگی خودمونو‌ میکنیم فقط‌ بهش احترام بزار‌ و بحث نکن 

مرسی از کمکت به اسی😶

هعی چی بگم اخه فعلا کاری نکنه بهتره چون بارداره ما هر چی بگیم منفی میشه تو این دورانم استرس و اینا خوب نیست

به قول حضرت مولانا؛یک دو روزی جهد کن،باقی بخند! 
هعی چی بگم اخه فعلا کاری نکنه بهتره چون بارداره ما هر چی بگیم منفی میشه تو این دورانم استرس و اینا خ ...

👍👍👍درسته

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
امروز با شوهرم حرف زدم میگه حرف مامانم‌ واست مهم نباشه ما‌ کار و زندگی خودمونو‌ میکنیم فقط‌ بهش احتر ...

بگو دبگه نمیام خونتون احترام باید دو طرفه باشه قرار که نیست چون بزرگتره هر کاری کنه هر چی بگه میری ام خونشون سرت فقط تو گوشیت باشه بزار دق کنه

بگو دبگه نمیام خونتون احترام باید دو طرفه باشه قرار که نیست چون بزرگتره هر کاری کنه هر چی بگه میری ا ...

قبلا وقتی عقد کرده بودم دعوتم‌ کردن خونشون‌ رفتم‌ اونجا بعد همسرم رفت مغازه‌ واسم‌ پیام‌ میفرستاد‌ چی بگیرم دوس داری و باهام چت‌ میکردیم بعد همسرم که اومد مامانش بردش‌ تو اتاق بهش میگفت‌ این دختره معلوم‌ نیست داره با کی حرف میزنه همش تو گوشیه‌ سرش مواظب‌ باش برو گوشیشو‌ چک کن 

عزیزم خیلی ازت معذرت میخوام اینجا ازت سوال میپرسم. میشه به منم جواب بدی؟ پارتنرم بهم خیانت کرده تا ...

خواهش میکنم گلم 

درحد دوستی بوده خیانت آنچنان جدی نبوده

فعلا یکم درگیره چند روز طول میکشه ولی بعدش یه صحبت دارین.