2777
2789
عنوان

تولد مامانم

200 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

یکشنبه تولد مامانمه خب ؟ چون دانشگاه میرم اگ حالت اول باشه باید شنبه تولد بگیرم ولی اگ خونه تولد بگیرم میشه یکشنبه مامانم بیرونه وقتی بیاد سوپرایز کنم 

دو حالت وجود داره 

مادرم معلمه فردا با کیک ودست گل و دوسه تا بادکنک هلیمی برم مدرسه تایم استراحت تو دفتر کنار همکارها سوپرایزش کنم 

یا 

تو خونه براش تولد بگیرم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ناراحت نشیا ولی معلما زندگی دانش آموزارو خراب کردن بدم میاد از هرچی معلمه ولی نظر منه 😂

چرا چنین چیزی فکر میکنی ؟

پدرو مادرم هردو فرهنگی هستند 

خودمم تدریس میکنم 

به نظرت تمام جامعه خوبند ؟ فقط معلم ها عیب وایراد دارن ؟ مامانم مدرسه پسرانه درس میده مقطع ابتدایی 

یعنی این بچه ها زلزله هستند اصلا یه حرف هایی میزنند من بزرگتر تازه میفهمم چنین کلماتی هم هست وقتی میاد خونه یعنی باید دوسه تا قرص بخوره تا سرش آروم شه 

خود من هم وقتی درس میدم به تمام حرکات دانش آموز توجه میکنم دوسه روز پیش به خانواده گفتم بچتون موقع خوندن سرش رو خیلی نزدیک کتاب میکنه چشماش مشکل داره حالا خانواده اصرار ک ن بچه من مشکل نداره دوسه روز بعد دیدم با عینک اومد گفتم 

چرا چنین چیزی فکر میکنی ؟ پدرو مادرم هردو فرهنگی هستند  خودمم تدریس میکنم  به نظرت تمام ...

من نمی‌دونم ولی  معلما کلا مشکل دارن هرچی میشه ایراد میگیرن البته شاید مادر شما فرق داشته باشه و معلم بهتری باشه اخه بعضی معلما پایه هستن 

والا از داشتن معلم هم شانس نداشتیم همشون که ک.خل بودن 

اها زودتر جملت رو کامل کن از این نطر میگی  😂😂

اره بابا اه بخدا هر روز امتحان داریم اونم دو سه تا همش باید بخونم تا خراب نکنم سر درد میگیرم بخدا میخام کور شم انقد چشام‌به کتابه