2777
2789
عنوان

همسرم مریض شده

204 بازدید | 11 پست

سرما خورده شدید...دکتر رفته سرفه میکنه میترسم بزنه به ریه هاش....خودشم ضعیفه ...امشب تو یه مجلسی حتما باید باشه نمیدونم چی کنم‌.....گلودرد بدن دردم داره ...دعا کنید خوب بشه

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم مریض شده بدن درد و....توخونس مرخصیم گرفته،تازه امپول و سرمم هم زده و دارو مصرف میکنه ولی نب ...

همسرتون،سرفه گلو درد هم داره ...نه نمیتونه بره حالش خوب نیست

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
همسر منم مریض شده بدن درد و....توخونس مرخصیم گرفته،تازه امپول و سرمم هم زده و دارو مصرف میکنه ولی نب ...

فقط بدن درده؟

من از صبحی فقط بدن دردم 

گلو درد و تب هم ندارم 

نمیدونم چم شده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
فقط بدن درده؟ من از صبحی فقط بدن دردم  گلو درد و تب هم ندارم  نمیدونم چم شده

اولش فقط بدن درد خفیف بود،بعد شد تب و لرز،عطسه و گلو درد،رفت سرم و امپول زد ،داروهم داده ،بهش اویشن و ....هم میدم ولی کجاست ک خوب بشه

اولش فقط بدن درد خفیف بود،بعد شد تب و لرز،عطسه و گلو درد،رفت سرم و امپول زد ،داروهم داده ،بهش اویشن ...

ای بابا پس شاید منم بدتر بشم 

چقدر سخته 

خدایی 

من اصلا کرونا هم نگرفته بودم تو این چند سال

همسرتون،سرفه گلو درد هم داره ...نه نمیتونه بره حالش خوب نیست

اره عزیزم اولش بدن درد بود بعد گلودرد و ابریزش و تب و لرزم اضاف شد با اینکه سرم و امپول زده ولی خب هنوز خوب نشده مرد گنده انقدر درد دارع ک اشکاش میریزه😅

[QUOTE=315390774]ای بابا پس شاید منم بدتر بشم  چقدر سخته  خدایی  من اصلا کرونا هم نگرفته بدم تو این ...[/QUOTE

خداروشکرعزیزم ک نگرفتید خیلی وحشتناکه،الان اگه بدن درد دارید میتونید ی شیاف دیکلوفناک بزارید تا پیشگیری بشه مسکنه،و اینکه دمنوش اینا بخورید،ی شربتم هس مال سیستم ایمنیه اسمش ایمیونس هس خارجیشو بگیری روزی ۱قاشق بخورید هم خودتون میتونید بخورید هم بچه اتون قیمتشم ۱۶۰بود

[QUOTE=315390774]ای بابا پس شاید منم بدتر بشم  چقدر سخته  خدایی  من اصلا کرونا هم نگر ...

خیلی ممنونم از راهنمایی هات گلم 

مجردم ولی آره میرم میگیرم 

واقعا بدن درد خیلی کوفتیه

خبرش

بیارن

از صبح دو بار استامینوفن خوردم 

تاثیری نداشت